Op zoek naar universitaire opleidingen belgie?

 
universitaire opleidingen belgie
Lijst van hogeronderwijsinstellingen in Belgiƫ Wikipedia.
de Faculteit voor protestantse godgeleerdheid in Brussel. Specialisatie na een universitaire opleiding in het voortgezet universitair onderwijs in.: de Antwerp Management School in Antwerpen. het Europacollege in Brugge. het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen. de Louvain School of Management in Louvain-la-Neuve. de Solvay Brussels School Economics Management in Brussel. de Vlerick Leuven Gent Management School in Leuven en Gent. De Koninklijke Militaire School in Brussel. De Koninklijke Militaire School in Brussel valt niet onder de bevoegdheid van de Vlaamse Gemeenschap, maar de opleidingen en diploma's' van deze instelling worden wel in Vlaanderen erkend als academisch.
Opleidings en vormingsaanbod Universiteit Antwerpen.
Nederlandstalige opleiding met opleidingsonderdelen in het Engels, met schakelprogramma Master in de biomedische wetenschappen: milieu en gezondheidswetenschappen. Nederlandstalige opleiding met opleidingsonderdelen in het Engels, met schakelprogramma Master in de biomedische wetenschappen: moleculaire en cellulaire biomedische wetenschappen. Nederlandstalige opleiding met opleidingsonderdelen in het Engels, met schakelprogramma Master in de biomedische wetenschappen: molecular imaging Uitdovend.
18 Belgische universitaire opleidingen in top-50 van de wereld Belgiƫ Knack.be.
291 Keer gedeeld. 18 Belgische universitaire opleidingen in top-50 van de wereld. 22/03/16 om 0258: Bijgewerkt om 0258.: Er zijn aan de Belgische universiteiten en hogescholen achttien opleidingen die binnen hun discipline tot de top vijftig van de wereld behoren.
Veertien Belgische universitaire opleidingen in top 50 van h. De Standaard."
Er wordt onder meer rekening gehouden met de kwaliteit van het hoger onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek aan de verschillende instellingen. De ranking van de beste universitaire opleidingen neemt 36 disciplines in 894 universiteiten verspreid over 60 landen onder de loep.
Opleidingen Universiteit Gent.
Masteropleidingen en postgraduaten. De UGent biedt zo'n' 140 masteropleidingen aan, waaronder masters en masters-na-masters. Ook de postgraduaten bieden een mogelijkheid om verder te studeren. Dit diploma is van belang als je wilt lesgeven of als je je wilt voorbereiden op een job met pedagogische aspecten.
Onderwijskiezer.
Er zijn in Vlaanderen verschillende soorten instellingen die opleidingen in het hoger onderwijs kunnen aanbieden. Enkel deze instellingen mogen. Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij.
Aanbod hoger onderwijs Belgium.be.
Het aanbod van hogescholen en kunsthogescholen omvat opleidingen van korte duur drie of vier jaar en lange duur vier of vijf jaar. Onderwijs van het korte type is vooral gericht op de praktijk: de cursussen over het gekozen vakgebied beginnen vaak al in het eerste jaar, veel opleidingen gaan gepaard met stages in bedrijven.

Contacteer ons