Op zoek naar paarden opleiding?

 
paarden opleiding
Opleidingen KNHS.
Doe de opleiding voor het KNHS Ruiterbewijs. Doe de opleiding voor het KNHS Menbewijs. Trainingen, clinics, cursussen en workshops. KNHS trainingen en workshops. Cursus EHBO Paard. Eurofins en Pavo presenteren de Ruwvoer Quickscan 05 september 2016. Paarden sluiten Hippiade-weekenden af 03 september 2016.
opleidingen Syntra West.
Nu echter zoeken meer mensen naar een betere communicatie met hun paard of een ontspannen afwisseling in de training van hun paard! Opleiding van 4 sessies. Basisprincipes Chris Irwin, zowel in grondwerk als paardrijden. Met paarden communiceren op een sublieme manier om mensen en paarden samen in harmonie te brengen volgens Chis Irwin.
Een expert worden in paardencoaching? Volg deze coaching opleiding!
Energetisch communicatief horsemanship. De coaching opleiding bestaat uit.: 4x 4 dagen experiënteel paardencoaching werk. Hier krijg je de kans je eigen authenticiteit te ervaren doorheen het coachen met paarden. Je dringt door tot de kern van jezelf en je praktijk als coach.
Opleiding Rechtrichten van paarden Dierenzorg opleidingen Syntra West.
Na deze opleiding kunt u bereden paarden rechtrichten. Rechtrichten van paarden. Voor wie is deze opleiding bestemd. Deze opleiding is bestemd voor personen die reeds kunnen omgaan met paarden. Daarnaast richt de opleiding zich ook tot.: Therapeuten die paarden willen inschakelen in hun werk met mensen.
Opleidingen Equina.
6-daagse opleiding: specifieke klachtenbehandeling voor mijn eigen paarden. 561.16 euro excl. 67900, euro incl. De cursus is hands-on, zeer praktijk gericht en je kan dadelijk beginnen met shiatsu ontspanningsmassages te geven aan je eigen paarden. Meer info Bekijk beschikbare data.
Paarden Bewegingstherapeut Moravita International School of Horse Applied Science.
De opleiding Paarden Bewegingstherapeut is zodanig opgezet dat de therapeuten in staat zijn een goede samenwerking op te bouwen met dierenartsen, trainers, zadelpassers, hoefsmeden, tandartsen en andere therapeuten die zich inzetten voor het welzijn van de paarden. De Moravita-ISHAS hecht veel waarde aan deze samenwerking en besteedt er dan ook veel aandacht aan tijdens de opleiding.
Opleiding Leertijd Paardenhouder SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
De opleiding paardenhouder duur 3 jaar. Je leert alles over de paardenhouderij, de stallen, het onderhoud, de omgang met paarden en het verzorgen van de paarden. Daarnaast leer je alles over rijvaardigheid van op en afzadelen tot longeren, springen en dressuur.
Paardensport opleiding De Groene Welle.
Je wilt niets liever dan meedoen met wedstrijdsport, je wilt graag paarden opleiden en trainen en je eigen rijtechniek overbrengen op anderen. Kies dan de opleiding Paardensport. Over het vakgebied. Werken met paarden en mensen of je eigen hippische prestaties verder ontwikkelen?
HIPPISCHE OPLEIDINGEN Agrovorming.
Wat omvat deze opleiding? Wil u graag meer te weten komen over het welzijn van uw paard, maar is de specialisatiecursus paardenhouderij wat te uitgebreid en te veel wetgeving voor u? In deze clinic wordt in een notendop een overzicht gegeven van de essentiële behoeften van paarden, meer bepaald over de algemene gezondheid en verzorging, huisvesting, voeding en gedragsstoornissen bij paarden.

Contacteer ons