Meer resultaten voor osteopathie paarden opleiding

 
osteopathie paarden opleiding
Sportmassage voor paarden SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding. Ellen Martens kinesitherapeut, manueel therapeut, dierenfysiotherapeut en osteopaat wil hieraan een antwoord bieden en start, in samenwerking met Syntra Midden-Vlaanderen, een cursus sportmassage voor paardenwaarbij de ruiter/menner-eigenaar zal leren hoe een paard anatomisch functioneert, hoe de fysiologische werking er van is en hoe hij/zij haar/zijn paard kan helpen wat voor en nazorg betreft. Bovendien zullen een aantal veel voorkomende spierproblemen besproken worden en zal aangeleerd worden hoe zijn paard te stretchen en te masseren. De cursisten zullen enkele paarden ter beschikking krijgen of kunnen hun eigen paard meebrengen om dit in de praktijk effectief in te oefenen.
opleiding osteopathie voor paarden.
Een integratie van 18 jaar ervaring gebundeld in een 2-jarige opleiding 24 lesdagen. Inzichten vanuit de osteopathie, acupressuur. massagetechnieken, nuad bo-rarn, healing, bachremedies, aromatherapie en zadelpassen. Blokkades, spierspanning leren voelen en leren loswerken op een zachte manier, niet vanuit brute kracht maar vanuit gevoel en in harmonie en samenwerking met het paard. Een boeiende en leerrijke mix van theorie en praktijk met als doel je klaarstomen om echt aan de slag te gaan en bewust bezig te zijn met het welzijn van paarden.
Opleidingen Equina.
6-daagse opleiding: specifieke klachtenbehandeling voor mijn eigen paarden. 561.16 euro excl. 67900, euro incl. De cursus is hands-on, zeer praktijk gericht en je kan dadelijk beginnen met shiatsu ontspanningsmassages te geven aan je eigen paarden. Meer info Bekijk beschikbare data.
Opleiding Osteopathie.
Osteopathie voor paarden. De Osteopathie opleiding is te volgen door een ieder die interesse heeft om paarden te helpen beter in hun vel te komen zitten. Dit geldt niet alleen voor het lichamelijke maar voor alle aspecten van het paard.
Het Waterhof Paarden Osteopathie.
Voor de opleiding osteopathie bij dieren is men verplicht een paramedische vooropleiding te hebben, zoals humaan kinesist of osteopaat of dierenarts. Het is een extra opleiding van 3 jaren en na het met succes voltooien van je examens en het maken en verdedigen van een thesis krijg je een extra diploma en ben je osteopaat voor paarden en honden.
Osteopathie opleidingen The International Academy of Osteopathy IAO.
Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie. DO Diploma Diploma in de Osteopathie. Master of Science in Osteopathie MSc. Voor wie direct na het middelbaar onderwijs op 3 jaar het Bachelor en op 5 jaar het Master diploma in de osteopathie wil behalen. Lees meer Inschrijven. Modulaire opleiding Master.
Clinic osteopathie voor paarden Hippische opleidingen.
Clinic coachen met paarden. Vakbekwaamheid vervoer van paarden. Clinic osteopathie voor paarden. Vraag info aan Download de folder. Wat omvat deze opleiding? Paarden worden vaak competitief gebruikt, waardoor hun bewegingsmechanismen erg mee worden belast. Hierdoor verhoogt ook het risico op blessures en onregelmatigheden.
Professionele Opleiding tot dierosteopaat Welcome to I.C.R.E.O.
artsen zullen toegelaten worden. De organisatoren behouden zich het recht voor om, in het belang van de cursus, kandidaten te weigeren, zonder hierover verantwoording te moeten afleggen. Wat is osteopathie? Waarom bij paarden en honden? Structuur en inhoud van de opleiding.

Contacteer ons