Zoeken naar osteopaat antwerpen

osteopaat antwerpen
Urban Clinic Kinesitherapie Osteopathie Podologie Pilatesurbanclinic.be.
Medische praktijk en groepslessen. Urban Clinic is een sportmedisch centrum gelegen in het hart van Antwerpen met een jong en multidisciplinair karakter. Bent u op zoek naar een kinesist osteopaat podoloog? Of zoekt u eerder naar een plaats waar u pilates rugscholing of yoga kan volgen of gewoon een leuke vorm van lichaamsbeweging? Voor al deze disciplines kan u terecht bij Urban Clinic. Genezing door het behandelen van oorzaken en door preventie staan centraal in onze aanpak. Dit alles gebeurt vanuit een multidisciplinair oogpunt. Ons team van medewerkers gaat niet alleen zeer professioneel te werk binnen de eigen discipline.
Osteopaten Antwerpen goudengids.be.
Multatuliplein 5 2050 Antwerpen. 4 Van Boxelaere G. Londenstraat 60 2000 Antwerpen. Blancefloerlaan 49 2050 Antwerpen. Blancefloerlaan 49 2050 Antwerpen. Zakstraat 3 2000 Antwerpen. Beatrijslaan 42 2050 Antwerpen. Maantjessteenweg 65 2170 Merksem Antwerpen. Kwade Veldenstraat 25 2170 Merksem Antwerpen. 11 Van Geem Dirk. Muntstraat 7 2000 Antwerpen. Slachthuislaan 74 2060 Antwerpen. Zwaantjeslei 51 2170 Merksem Antwerpen. Volkstraat 5 2000 Antwerpen.
Osteopaten Osteopathie.be.
Ik ben een patiënt. Ik ben een professionele zorgverlener. Ik ben een toekomstig osteopaat. Osteopaten in Berchem Antwerpen. Alle osteopaten in Berchem Antwerpen Berchem Antwerpen. Praktijken in Wilrijk Berchem Antwerpen. Praktijk in Berchem Antwerpen. Praktijken in Berchem Antwerpen Berchem Antwerpen. Praktijk in Berchem Antwerpen. Praktijk in Berchem Antwerpen. Osteopaten in de buurt van Berchem Antwerpen.
Marc Lievens Osteopathie.
In 2002 is hij als zelfstandig kinesitherapeut beginnen werken in een grote sportkinepraktijk in Antwerpen. Daar kwam hij in contact met verschillende pathologieën. Al snel kon hij samenwerken met verschillende sportclubs en federaties Racing Basket Antwerpen nu Antwerp Giants de Topsportschool Antwerpen het nationale team baseball het VTV nu Tennis Vlaanderen het Fed Cup team. In al die jaren groeide zijn interesse voor de rugpathologie en dan meer specifiek voor de juiste behandeling ervan. In 2009 startte hij dan ook zijn eigen osteopathiepraktijk op in Berchem Antwerpen. Hier kwam en komt hij in contact met patiënten van alle leeftijden en met verschillende pathologieën waarbij opvallend vaak rug en nekklachten centraal staan. Verder bleef hij samenwerken met Antwerp Giants Tennis Vlaanderen het Fed Cup team en werd ook Yanina Wickmayer door hem opgevolgd.
Osteopathie Antwerpen Osteopathie Antwerpen Noord Bieke Vanden Berghe.
Voor velen is osteopathie reeds een gekend begrip. Toch rijzen bij sommigen nog vragen op als Wat is het verschil met een kinesitherapeut Is een osteopaat een kraker? Hoe zit het met de terugbetaling Is een doktersvoorschrift noodzakelijk. Via deze site probeer ik antwoorden te geven op deze vragen en mogelijke andere. Mochten er toch nog vragen zijn kunt u mij vrijblijvend contacteren. Verder kunt u via de site ook kennismaken met de praktijk ons en nieuwtjes in de osteopathie. Ik wens u veel leesplezier! Pothoekstraat 117-119 2060 Antwerpen. 32 0 468 143 297.
Osteopaten De VoorZorg Antwerpen.
Je kan steeds de naam adres en telefoonnummer van je osteopaat doorgeven via het contactformulier. Wij onderzoeken dan of deze osteopaat voldoet aan de voorwaarden. Je bent osteopaat en je wenst in de lijst opgenomen te worden? Vul de vragenlijst pdf in indien je voldoet aan de voorwaarden. Je stuurt ons dit document samen met een kopie van. je diploma van osteopaat. Joetz Kinderen en jongeren. S-Sport // Recreas Sportief.
Osteopaat Yannick Smidts Osteopathie Antwerpen en Londerzeel.
Osteopathie Antwerpen Osteopaat Antwerpen.
Centrum voor Osteopathie in Antwerpen Noord. De aanwezigheid van 3 academisch opgeleide osteopaten verzekert een snelle en kwaliteitsvolle hulpverlening.
Osteozuid Groepspraktijk Osteopathie osteopaat Antwerpen Wilrijk Hoboken Schoten Zwijndrecht Burcht linkeroever Berchem DeurneOsteozuid Groepspraktijk voor Osteopathie.
Als u bent zoals de meerderheid van onze patiënten zoekt u misschien een natuurlijke manier om uw klachten aan te pakken. Onze groepspraktijk te Antwerpen heeft reeds vele patiënten zoals u geholpen. We begrijpen dan ook dat een optimale gezondheid meer is dan afwezigheid van ziekte. De missie van Osteozuid is dan ook u zo snel mogelijk van uw pijn te verlossen! Sinds 2009 hebben we reeds vele patiënten zoals u geholpen om terug beter te functioneren met klachten zoals. pijn in de heup Ischias Piriformis syndroom arthrose hamstringsletsels. lage rugpijn lumbago verschot discus bulging discus hernia zenuwpijn uitstralingspijn in de benen blokkades in rug en bekken spierspasmes etc.