Zoeken naar osteopaat antwerpen

 
osteopaat antwerpen
Osteopathie Antwerpen Osteopaat Antwerpen.
Centrum voor Osteopathie in Antwerpen Noord. De aanwezigheid van 3 academisch opgeleide osteopaten verzekert een snelle en kwaliteitsvolle hulpverlening.
Urban Clinic Kinesitherapie Osteopathie Podologie Pilatesurbanclinic.be.
Medische praktijk en groepslessen. Urban Clinic is een medisch centrum gelegen in het hart van Antwerpen met een jong en multidisciplinair karakter. Bent u op zoek naar een kinesist osteopaat podoloog? Of zoekt u eerder naar een plaats waar u pilates rugscholing of yoga kan volgen of gewoon een leuke vorm van lichaamsbeweging? Voor al deze disciplines kan u terecht bij Urban Clinic. Genezing door het behandelen van oorzaken en door preventie staan centraal in onze aanpak. Dit alles gebeurt vanuit een multidisciplinair oogpunt. Ons team van medewerkers gaat niet alleen zeer professioneel te werk binnen de eigen discipline.
Osteopaten Osteopathie.be.
Ik ben een patiënt. Ik ben een professionele zorgverlener. Ik ben een toekomstig osteopaat. Osteopaten in Berchem Antwerpen. Alle osteopaten in Berchem Antwerpen Berchem Antwerpen. Praktijken in Berchem Antwerpen Berchem Antwerpen. Praktijk in Berchem Antwerpen. Praktijk in Berchem Antwerpen. Praktijken in Wilrijk Berchem Antwerpen. Praktijk in Berchem Antwerpen. Osteopaten in de buurt van Berchem Antwerpen. Praktijken in Edegem Edegem.
Osteopathie Antwerpen Osteopathie Antwerpen Noord Bieke Vanden Berghe.
Voor velen is osteopathie reeds een gekend begrip. Toch rijzen bij sommigen nog vragen op als Wat is het verschil met een kinesitherapeut Is een osteopaat een kraker? Hoe zit het met de terugbetaling Is een doktersvoorschrift noodzakelijk. Via deze site probeer ik antwoorden te geven op deze vragen en mogelijke andere. Mochten er toch nog vragen zijn kunt u mij vrijblijvend contacteren. Verder kunt u via de site ook kennismaken met de praktijk ons en nieuwtjes in de osteopathie. Ik wens u veel leesplezier! Pothoekstraat 117-119 2060 Antwerpen. 32 0 468 143 297.
Paul Beyens osteopaat Antwerpen en Wommelgem.
Voor extra informatie of een specifieke vraag vult u dit formulier in. Formuleer aub uw vraag. Vul aub een correcte email adres in.
Osteopaat Yannick Smidts Osteopathie Antwerpen en Londerzeel.
Osteopaten Antwerpen goudengids.be.
Vergelijk 297 bedrijven in de regio Antwerpen Quadens H Yannick Smidts Bergs Luc Kermans. vind contacten telefoon beschrijvingen openingsuren en reviews
Osteozuid Groepspraktijk Osteopathie osteopaat Antwerpen Wilrijk Hoboken Schoten Zwijndrecht Burcht linkeroever Berchem DeurneOsteozuid Groepspraktijk voor Osteopathie.
Als u bent zoals de meerderheid van onze patiënten zoekt u misschien een natuurlijke manier om uw klachten aan te pakken. Onze groepspraktijk te Antwerpen heeft reeds vele patiënten zoals u geholpen. We begrijpen dan ook dat een optimale gezondheid meer is dan afwezigheid van ziekte. De missie van Osteozuid is dan ook u zo snel mogelijk van uw pijn te verlossen! Sinds 2009 hebben we reeds vele patiënten zoals u geholpen om terug beter te functioneren met klachten zoals. pijn in de heup Ischias Piriformis syndroom arthrose hamstringsletsels. lage rugpijn lumbago verschot discus bulging discus hernia zenuwpijn uitstralingspijn in de benen blokkades in rug en bekken spierspasmes etc.

Contacteer ons