Op zoek naar osteopathie do?

 
osteopathie do
Hanne De Ruyck: Veelgestelde vragen.
Hanne De Ruyck. Wat betekent de titel DO? staat voor Diploma in de Osteopathie. wordt toegekend door een academie of universiteit aan osteopaten die een volwaardige academische opleiding succesvol hebben afgerond. De erkende en professionele osteopaten in Belgiê zijn allen verenigd op de website www.professioneleosteopaten.be. Wordt osteopathie terugbetaald?
Komform Groepspraktijk.
Als gediplomeerd en door de mutualiteit erkend full-time osteopaat DO, ben ik er toe verplicht regelmatig bijscholingen te volgen: vb Fasciatherapie" MDB aan het European college of Fasciatherapy in Drongen 2012-heden, osteopathie in de urgentiegeneeskunde. Sinds 2013 ben ik naast assistent en docent aan de osteopathieschool Antwerpen FICO, ook docent post-graduaat bijscholingen voor osteopaten: bvb: sensoriele osteopathie.
Home Heidi Van Maele Osteopathie D.O.
Indien blijkt dat osteopathie voor u niet aangewezen is zal ik u steeds doorverwijzen naar een arts. Osteopathie wordt door de meeste ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald. Afhankelijk van het ziekenfonds varieert dit van 3 tot 12 behandelingen per persoon, per jaar.
Osteopathie.be Les Unions professionnelles des ostéopathes.
Je suis un professionnel de la santé. Je suis un ostéopathe. Je suis un futur ostéopathe. Trouver un ostéopathe. Je suis un patient. Je suis un professionnel de la santé. Je suis un ostéopathe. Je suis un futur ostéopathe. Trouver un ostéopathe.:
Veelgestelde vragen over osteopathie en acupunctuur.
Thomas heeft na een zesjarige opleiding aan de ULB Université Libre de Bruxelles een Master na Master in de osteopathie behaald. Hiermee behoort hij tot de eerste generatie osteopaten die in het kader van een Europese universiteit voltijds werden opgeleid.
Veelgestelde Vragen Over Osteopathie.
Omdat osteopathie veilig is, want de osteopaat heeft in zijn opleiding heel nauwgezet en voorzichtig leren voelen naar de weefsels en structuren van het lichaam. Omdat osteopathie de bewegingsmogelijkheden, in de breedste zin van het woord, van het lichaam verbetert.
Bart Wattez Osteopaat Kinesitherapie Harelbeke Hamme.
De osteopaat neemt indien nodig contact op met de arts. Wat is het verschil tussen osteopathie, manuele therapie, chiropraxie en kinesitherapie? Chiropraxie is ontstaan uit de osteopathie. Chiropraxie behandelt vooral de wervelkolom d.m.v. Manuele therapie is een onderdeel van osteopathie.
Home Heidi Van Maele Osteopathie D.O.
Indien blijkt dat osteopathie voor u niet aangewezen is zal ik u steeds doorverwijzen naar een arts. Osteopathie wordt door de meeste ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald. Afhankelijk van het ziekenfonds varieert dit van 3 tot 12 behandelingen per persoon, per jaar.
Osteopaat DO.
De opleiding tot osteopaat DO Diploma in de Osteopathie bestaat uit een 5 jarige voltijdse opleiding, of uit een 5 jarige deeltijdse opleiding voor wie reeds het diploma van arts of kinesitherapeut heeft. Het curriculum van een osteopathische opleiding omvat basiswetenschappen zoals anatomie, fysiologie, embryologie, algemene medische vorming neurologie, pathologie, farmacologie, en methodologie van de osteopathische geneeskunde.

Contacteer ons