Meer resultaten voor osteopaat groningen

osteopaat groningen
Osteopathie wat is het? praktijk in Groningen en Friesland.
Eerste beschikbare plek in Groningen. Eerste beschikbare plek in Dokkum. Eerste beschikbare plek in Ureterp. Ik wil zoeken op locatie en osteopaat. Mocht u vragen hebben over het inplannen van een afspraak online, bel ons dan gerust; 06 137 846 18.
Koning osteopathie in Groningen en Emmen.
Osteopathie in Groningen en Emmen. Osteopathie is een veilige behandelwijze voor zowel jong als oud. De osteopaat kent alle functionele systemen van het lichaam, zodat hij de dieperliggende oorzaken van Uw klachten kan opsporen. Wanneer klachten niet overgaan en alles is al geprobeerd dan kan de osteopaat met zijn kennis uitkomst bieden.
Welkom bij Osteopathie Groningen.
In 1995 heb ik in Groningen de studie fysiotherapie afgerond. Mijn opleiding osteopathie volgde ik aan het College Sutherland in Amsterdam. Sinds 2005 ben ik afgestudeerd ostepaat. De visie van de osteopathie spreekt mij aan: alles is met elkaar verbonden en alles beinvloedt elkaar. De osteopaat behandelt behalve het bewegingsapparaat, ook het orgaansysteem en het craniosacrale systeem.
Nieuwe praktijk voor osteopathie: Osteopathie Hereweg.
Om patiënten met complexe en terugkerende klachten aan het bewegingsstelsel nog beter te kunnen helpen. Sinds 2011 werk ik als zelfstandig osteopaat, met nu dan een eigen praktijk in Groningen, waar ik ook woon. Erik van Wattum heeft zich verdiept in de behandeling van gewrichten als schouders en knieën, klachten aan rug, hoofd, nek en kaken.
Ervaringen osteopaat Groningen/Friesland Zwangerschapspagina. Ervaringen osteopaat Groningen/Friesland Zwangerschapspagina.
1 red88, 15 aug 2012. Heeft iemand goede ervaringen met een osteopaat rond Groningen, Drachten of Leeuwarden? Deze moet wel aangesloten zijn bij NRO ivm verzekeraar. Polletjepiek Niet meer actief Niet meer actief. 2 Polletjepiek, 15 aug 2012. Geen Osteopaat maar wel een Orthopedisch Manueel therapeute.:
Home Osteopathie Hereweg Groningen.
Osteopathie Hereweg in Groningen behandelt op een effectieve manier gewrichtsklachten aan hoofd, nek, rug en schouders. Ook wanneer u af wilt van uw maag en darmklachten, klachten aan het zenuwstelsel, sportblessures of gynaecologische klachten kunt u bij Osteopathie Hereweg terecht.
Wat is osteopathie? Koning osteopathie in Groningen en Emmen.
Omdat het lichaam een biologische eenheid is kunnen klachten zich ergens anders uiten dan waar het bewegingsverlies de osteopathische disfunctie zich bevindt. Daarom zal een osteopaat altijd het hele lichaam onderzoeken. Mogelijke oorzaken van bewegingsverlies zijn: traumas, operaties, ontstekingen, een verkeerd voedingspatroon. 050 525 24 23. Bij voorkeur tussen. 12.30 en 13.00 uur. 9728 LR Groningen.
Behandeling van Baby's' Praktijk voor Osteopathie Eelde Patereswolde.
Redenen om met uw baby naar de osteopaat te gaan.: veel huilen / huilbaby. voorkeurshouding en dreigende afvlakking van de schedel. reflux en krampjes. Na het behalen van het algemeen diploma heeft Christel de opleiding kinderosteopathie afgerond en haar diploma behaald. Ze is de enige gediplomeerde kinderosteopaat van Drenthe en Groningen.
De praktijk Osteopathie Hereweg Groningen.
In 2011 rondde Erik de vijfjarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy I.A.O. Zijn scriptie stond in het teken van de behandeling van specifieke kaakproblemen tandenknarsen. Sindsdien heeft hij zich in Sögel en Groningen gevestigd als zelfstandig geregistreerd osteopaat.