Meer resultaten voor osteopaat groningen

 
osteopaat groningen
Home Osteopathie Hereweg Groningen.
Zorg voor uw gezondheid. Klik hier om direct een afspraak te maken. Welkom bij Osteopathie Hereweg Groningen. Onze praktijk Hereweg 114 Groningen. Osteopathie Hereweg in Groningen behandelt op een effectieve manier gewrichtsklachten aan hoofd nek rug en schouders. Ook wanneer u af wilt van uw maag en darmklachten klachten aan het zenuwstelsel sportblessures of gynaecologische klachten kunt u bij Osteopathie Hereweg terecht. Wij behandelen met succes klachten die samenhangen met een burn-out en/of vermoeidheid. Osteopathie Hereweg is een laagdrempelige en een op resultaat gerichte praktijk voor osteopathie. De zorg voor uw gezondheid staat voorop. U kunt natuurlijk digitaal een afspraak maken. Vakantie 10 augustus t/m 28 augustus. Digitaal een afspraak maken.
Cliënt ervaringen Osteopathie in Groningen en Emmen.
050 525 24 23. Noordbargerstraat 14 7811KG Emmen. Meer informatie over fysiotherapie? Ga naar de website van Wim Bokkers fysiotherapie. Enkele clienten vertellen wat onze begeleiding voor hen heeft betekend. Moeder vertelt over dochter. Hierbij mijn verhaal over de behandeling van mijn dochter. Ik heb een dochter van inmiddels 20 maar toen 18 jaar oud. Ze had al een paar jaar last van rugklachten. Uiteraard naar de huisarts en die verwees ons door naar een chiropractor.
Koning osteopathie in Groningen en Emmen.
050 525 24 23. Noordbargerstraat 14 7811KG Emmen. Meer informatie over fysiotherapie? Ga naar de website van Wim Bokkers fysiotherapie. Osteopathie in Groningen en Emmen. Osteopathie is een veilige behandelwijze voor zowel jong als oud. De osteopaat kent alle functionele systemen van het lichaam zodat hij de dieperliggende oorzaken van Uw klachten kan opsporen. Wanneer klachten niet overgaan en alles is al geprobeerd dan kan de osteopaat met zijn kennis uitkomst bieden. Bert Koning is ruim 30 jaar werkzaam in de gezondheidszorg.
Nieuwe praktijk voor osteopathie Osteopathie Hereweg.
Toen hij een voor hem rijdende personenauto die op de kruising met de Papiermolenlaan rechtsaf wilde slaan in wilde halen schrok hij. Hoofdletsel fietser na botsing tegen bus. GRONINGEN Een 59-jarige inwoner van Groningen liep nieuwjaarsavond hoofdletsel op nadat hij op de Hereweg in zijn woonplaats tegen een streekbus was gebotst. De man stak vanaf de Waterloolaan fietsend de rijbaan over en zag de naderende bus over. Grotendeels overdekte ringweg zuid in Groningen betaalbaar. 27-09-2011 2321 12-02-2012 0752. GRONINGEN Vanavond werd in De Oosterpoort het voorlopig ontwerp voor de nieuwe zuidelijke ringweg gepresenteerd. Er blijkt in het budget van 652 miljoen euro voldoende ruimte om ter hoogte van het Sterrebos de spoorlijn en de Oosterpoortwijk overkluizingen ofwel.
Osteopaat Groningen Osteopathie De Telefoongids.
Nieuwe Boteringestraat 87 9712PK Groningen. 6 resultaten binnen een straal van Groningen. Eimers E F DO Osteopathiepraktijk. Schoolpad 41 9751RG Haren gn. Gemiddelde uit 2 beoordelingen. Osteopathie Praktijk Berg C CM vd. Menso Altingweg 13 9765BE Paterswolde.
De praktijk Osteopathie Hereweg Groningen.
Zijn scriptie stond in het teken van de behandeling van specifieke kaakproblemen tandenknarsen. Sindsdien heeft hij zich in Sögel en Groningen gevestigd als zelfstandig geregistreerd osteopaat. In 2012 heeft hij een verdiepende training gevolgd met betrekking tot het fasciale systeem. Hier leest u meer over FDM. De praktijk is gevestigd aan de Hereweg 114 in Groningen. Osteopathie Hereweg is een ruime modern ingerichte praktijk. Gelegen aan de Hereweg en dichtbij de ringweg is de praktijk makkelijk te bereiken. In de directe nabijheid van het pand zijn uitstekende parkeermogelijkheden aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar. Digitaal een afspraak maken.
Behandeling van Baby's Praktijk voor Osteopathie Eelde Patereswolde.
Een osteopaat voelt zeer subtiel naar de beweeglijkheid van onder andere nekwervels.Wanneer hier een bewegingsbeperking aanwezig is zal de osteopaat met zeer zachte technieken proberen deze beperking te verminderen. De beweging zal nooit groter zijn dan anatomisch mogelijk waardoor er geen schade kan ontstaan aan de weefsels binnen en langs de wervelkolom. Osteopathie is een vorm van therapie waarbij geen dwangstanden gebruikt worden waarbij een baby in foetushouding wordt gebracht.De baby wordt zeker niet in een positie gedwongen tegen de kracht van een baby in.
Wat is osteopathie? Koning osteopathie in Groningen en Emmen.
050 525 24 23. Noordbargerstraat 14 7811KG Emmen. Meer informatie over fysiotherapie? Ga naar de website van Wim Bokkers fysiotherapie. De osteopathie is ontstaan rond 1900 in Amerika. Door de jaren heen heeft de osteopathie zich ontwikkeld tot een geneeskunst die zich bezighoudt met de kwaliteit en kwantiteit van de weefselmobiliteit. Tijdens de 5-jarige opleiding tot osteopaat staan de anatomie en de fysiologie centraal. De osteopathie baseert zich hierbij op drie fundamenten. Het lichaam is een biologische eenheid.
Welkom bij Osteopathie Groningen.
Kinderen en oud-patienten kunnen wel contact opnemen om een consult in te plannen. Ook bij verwijzingen door andere behandelaars wordt geprobeerd op korte termijn een afspraak te maken. In 1995 heb ik in Groningen de studie fysiotherapie afgerond. Mijn opleiding osteopathie volgde ik aan het College Sutherland in Amsterdam. Sinds 2005 ben ik afgestudeerd ostepaat. De visie van de osteopathie spreekt mij aan alles is met elkaar verbonden en alles beinvloedt elkaar. De osteopaat behandelt behalve het bewegingsapparaat ook het orgaansysteem en het craniosacrale systeem. Dat is van belang omdat de oorzaak van een klacht soms in een ander gebied van het lichaam ligt. Mijn specialisatie is osteopathie bij kinderen. Ik zie veel babys in de praktijk.

Contacteer ons