Op zoek naar osteopaat amsterdam?

 
osteopaat amsterdam
Osteopathie Amsterdam Genezen met handen.
En wilt op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen onze praktijk? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief! Please volg en like ons.
Osteopaat baby Sprong Osteopaat Amsterdam.
Stuur een bericht of bel 06 24 98 41 45 het best bereikbaar tussen 1230 en 1330. Wilt u nu een afspraak maken voor uw baby bij deze osteopaat in Amsterdam of in Laren? Maak dan direct online een afspraak. SANDER SPRONG OSTEOPATHIE WG Plein 118 1054 SC Amsterdam OSTEOPATHIE LAREN Leemzeulder 31 1251 AM Laren 06 24 98 41 45 protected email.
Osteopaat Amsterdam? Sander Sprong Osteopathie.
U zoekt een osteopaat in Amsterdam voor uw baby uw kind of voor uzelf als volwassene? Welkom op de website van Sander Sprong Osteopathie. Wat doet een osteopaat? De osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan de osteopaat de mogelijke oorzaak van uw klacht vinden waar andere behandelaars die niet vonden.
Praktijk voor Osteopathie Amsterdam.
Contact / afspraak Ton van Loosbroek. Contact / afspraak Jules de Kort. Contact / afspraak Andreas C. Welkom op de website van. Ton van Loosbroek Osteopaat D.O.-MRO werkzaam als osteopaat sinds 1995. Jules de Kort Osteopaat D.O.-MRO werkzaam als osteopaat sinds 1996. Fratzl Osteopaat D.O.-MRO werkzaam als osteopaat sinds 2005. Lid Nederlands Register voor Osteopathie N.R.O. en Nederlandse Vereniging voor Osteopathie N.V.O. Osteopathie kan de laatste jaren rekenen op een grote belangstelling mede als gevolg van de unieke manier van onderzoeken en behandelen. Het wordt vaak gezien als een vernieuwende manier van geneeswijze bij langer bestaande en moeilijk behandelbare klachten. Tevens is het een geschikte behandelmethode voor babys peuters pubers en de adolescenten.
7 fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat in Amsterdam.
Aantal waarderingen laag hoog. Fysiotherapie GOED Schellingwoude Amsterdam. Fysiotherapie GOED Nieuwendam Amsterdam. Sport Medisch Centrum Amsterdam SMC Amsterdam. Fysio World Amsterdam Amsterdam. Banne Buiksloot Fysiotherapie Amsterdam.
Osteopaat Amsterdam.
Voetklachten/ pijn in de voet. Osteopaat Amsterdam is gevestigd in het Medisch Centrum Willemsparkweg 48 MCW in Amsterdam-Zuid. Gediplomeerd osteopaat DO-MRO Jop Mur is de drijvende kracht achter de praktijk. Waarvoor naar de osteopaat? Heeft u klachten als rugpijn stuitklachten nekklachten buikpijn hoofdpijn migraine onrust of bijvoorbeeld een slechte houding? Dan bent u bij Osteopaat Amsterdam aan het juiste adres. Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het herstellen van de bewegelijkheid van het lichaam. Uitgangspunt is waar weefsel goed beweeglijk is krijgen klachten geen kans.
De Osteopaat. Amsterdam Maatwerk voor uw lichaam!
After a few treatments we have seen so much improvement in Zac. The reflux is almost gone the wind decreased and we have a much happier child in general. Tel 020 261 41 99. Tel.31 624 393 070. Maak online een afspraak.
Sander Sprong osteopaat in Amsterdam.
Sander Sprong osteopaat in Amsterdam en Laren. Home Sander Sprong osteopaat in Amsterdam en Laren. Sander Sprong studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. In 1996 behaalde hij zijn diploma. Daarna werkte hij als fysiotherapeut achtereenvolgend in Duitsland Nederland en Engeland. Na terugkeer in Nederland ontstond zijn behoefte aan verdere verdieping in zijn werk. Ondanks de jarenlange ervaring in de fysiotherapie en het volgen van de nodige bijscholingen bleef er een behoefte bestaan aan nog meer kennis en kunde op het gebied van het onderzoeken en behandelen van mensen met klachten.
Osteopathie Lindeman Amsterdam RUG NEK SCHOUDER SPORT BABY KIND.
Nieuwe Locatie Valkenburgerstraat 188E Amsterdam. Ga gezond de zomer in! T 31 020 26 141 99. Osteopathie Lindeman is aangesloten bij de beroepsverenging NRO en het NVO. Find it fix it leave it alone! Osteopatie Lindeman in Amsterdam. Osteopathie in Amsterdam zuid en Amsterdam centrum. De praktijk van Osteopathie Lindeman is gevestigd aan de Rooseveltlaan 78 in Amsterdam Zuid en in de Valkenburgerstraat 188e in Amsterdam centrum. Sinds 2011 werken wij met veel toewijding om de gezondheid van onze patiënten te verbeteren en te behouden. Osteopathie is veilig en effectief.

Contacteer ons