Op zoek naar geneeskunde opleiding hbo?

 
geneeskunde opleiding hbo
Geneeskunde studie Wikipedia.
Dit is bijvoorbeeld het geval op respectievelijk de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Utrecht. In Nederland kan men zich niet zomaar inschrijven voor de opleiding Geneeskunde, omdat er minder opleidingsplaatsen dan aanmelders zijn. De overheid hanteerde daarom een numerus fixus instroombeperking geregeld via de Dienst Uitvoering Onderwijs voorheen de Informatie Beheer Groep.
Geneeskunde Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Instromen in de bachelor Geneeskunde op basis van een afgeronde hbo of wo opleiding zonder vwo-diploma? Dat kan als je hiernaast ook deelcertificaten hebt behaald voor de vakken Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of B en Biologie. Instromen met een vooropleiding die je in het buitenland aan het volgen bent of hebt behaald?
Opleiding Geneeskunde Eisen toelating YouChooz.nl.
Aan de universiteit van Groningen kun je een verkorte opleiding Geneeskunde volgen, genaamd ZIG Zij-Instroom Geneeskunde. Je moet hiervoor in het bezit zijn van een VWO-diploma met natuur en scheikunde en een diploma van een HBO of universitaire opleiding. Na een zware toelatingsprocedure kun je worden toegelaten tot een schakeljaar.
Bachelor Geneeskunde opleiding.
Werken bij EMG. Geneeskunde, HBO Bachelor. Bachelor Geneeskunde opleidingen. Benieuwd naar de opleiding bachelor geneeskunde, maar weet je nog niet waar je het beste kunt gaan studeren? Hieronder vind je een overzicht van studierichtingen die met geneeskunde te maken hebben zoals arts, klinische technologie, epidemiologie of onderzoeker.
Onderwijskiezer.
Algemene info HO. Aanvultrajecten na HBO. Zoeken via alfabet. Zoeken via belangstelling. Zoeken via studiegebied. Zoeken via schoolvakken. Zoeken via instelling. Zoeken via campussen. Zoeken via provincie. Zoeken via trefwoorden. Zoeken via onderwijstaal. Functiebeperking en HO. Higher education Dutch. Dutch language levels. Stoppen in HO. Veranderen in HO. Geneeskunde Academische bachelor. De opleiding geneeskunde verloopt op drie studieniveaus.:
Wo-bacheloropleiding Geneeskunde.
Enkele universiteiten bieden ook zij-instroomtrajecten aan. Dit zijn trajecten waarin je in vier jaar de opleiding Geneeskunde afrondt. Hiervoor hoef je niet te loten, maar er geldt wel een zeer strenge selectieprocedure. Zo moet je in het bezit zijn van een vwo-diploma met natuur en scheikunde en een hbo of wo-diploma.
Geneeskunde opleiding kiezen: Welke past bij jou?
Kies een opleiding. die je interesseert. Stuur eenvoudig online. Ontvang gratis info van. Geneeskunde in Groningen Geneeskunde in Amsterdam Geneeskunde in Leiden Geneeskunde in Utrecht Geneeskunde in Maastricht. Erasmus Universiteit Rotterdam. Radboud Universiteit Nijmegen. ROC van Amsterdam. ROC van Flevoland. Technische Universiteit Eindhoven. Universiteit van Amsterdam. Vrije Universiteit Amsterdam. Laatst bekeken opleidingen. Vink de checkboxen aan van ten minste 2 opleidingen om deze te vergelijken. Fysiotherapeut Geneeskunde Gezondheid en Maatschappij Tandheelkunde Verpleegkunde Verzorging. HBO Associate degree.
Bachelor geneeskunde Profiel Universiteit Antwerpen.
Dan maken wij in 6 jaar tijd een uitstekende arts van jou. Let op: als je in Vlaanderen geneeskunde wil studeren moet je slagen voor een toelatingsexamen. Tijdens je opleiding sta jij centraal. Je volgt les in kleine groepen en staat van bij de start van je opleiding aan het bed van de patiƫnt.

Contacteer ons