Op zoek naar osteopaat eijsden?

 
osteopaat eijsden
opleiding osteopathie osteopathie opleiding osteopaat eijsden.
Breusterstraat 105 Eijsden 6245 EH. Ergotherapiepraktijk Husson is gestart in 2013 in Eijsden. Ik richt mij met name op de doelgroepen ouderen en volwassenen met een chronische aandoening. Platanenlaan 14 Eijsden 6245JP. Osteopaat Eijsden De Telefoongids. 1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden. Op dit moment is er binnen ZorgkaartNederland 1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat in Eijsden is een 0.0. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat in Nederland staat op 9.2. De fysiotherapeut met specialisatie osteopaat is verdeeld over. Toon kaart Sorting Naam. DIT praktijk voor fysiotherapie Eijsden. dit fysiotherapie Specialisaties Osteopathie. T 043 409 1994. E info at ditfysio dot nl. Fysio en ergotherapie voor kinderen. Fysiotherapie bij ziekte van Parkinson.
Osteopathie Maastricht Wat is osteopathie Hoe vindt u een osteopaat Vergoed een ziektenkostenverzekering Algemene informatie osteopathie.
dit osteopathie Specialisaties Osteopathie.
E roderick at ditfysio dot nl. T 043 409 1994. Osteopathie is een holistische en manuele geneeswijze. holistisch omdat er wordt uitgegaan van de beweeglijkheid van het totale lichaam. manueel omdat de handen van de osteopaat de behandeling verzorgen. Er wordt geen gebruik gemaakt van technische apparatuur. De osteopaat onderzoekt het gehele lichaam dat als een keten functioneert. Deze keten bestaat uit spieren gewrichten organen bloedvaten zenuwen en bindweefsel.
Openingstijden Osteopaten Openingstijden.nl.
Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Osteopaat vestigingen in Eijsden. Selecteer één van de Osteopaten voor meer informatie zoals openingstijden koopavonden en koopzondagen.
dit fysiotherapie Specialisaties Osteopathie.
T 043 409 1994. E info at ditfysio dot nl. Fysio en ergotherapie voor kinderen. Fysiotherapie bij ziekte van Parkinson. Training COPD artrose suikerziekte etalagebenen hart en vaatziekten. Oefengroepen Bewust Beter Bewegen Algemene Trainingsgroepen.
dit osteopathie Home.
E roderick at ditfysio dot nl. T 043 409 1994. dit osteopathie maakt deel uit van. dit praktijk in Eijsden. dit praktijk is een organisatie waarin verschillende paramedici hun onderzoek en behandeling aanbieden. Bij dit praktijk kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor fysiotherapie logopedie ergotherapie diëtetiek osteopathie. Bij dit praktijk werken professionals met scholing die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
Osteopaat Osteopathie Eckelrade gemeente Eijsden-Margraten Zorgaanbieders.nl.
en Wietske Boswijk Osteopaat D.O. MRO BSc hons Ost. Osteopaat in de regio. Osteopaat op de kaart. Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.
1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden.
Op dit moment is er binnen ZorgkaartNederland 1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden bekend. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat in Nederland is een 9.2. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. DIT praktijk voor fysiotherapie Eijsden.
Julie Crousen Osteopathie voor baby's kinderen en volwassenen.
Een behandeling bij de osteopaat duurt 45-60minuten. Hierin gaat de osteopaat na een kort vraaggesprek op zoek naar de bewegingsbeperkingen in uw lijf die ervoor zorgen dat het lichaam uit balans is. Julie Crousen 1989 heeft een 4-jarige full-time opleiding osteopathie gevolg aan The International Academy of Osteopathy te Gent. Daarnaast blijft ze zich verder ontwikkelen door middel van bijscholingen en cursussen. Bel of stuur een bericht of email voor het maken van een afspraak.

Contacteer ons