Zoeken naar osteopaat eijsden

 
osteopaat eijsden
dit osteopathie Home.
dit osteopathie maakt deel uit van. dit praktijk in Eijsden. dit praktijk is een organisatie waarin verschillende paramedici hun onderzoek en behandeling aanbieden. Bij dit praktijk kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, diƫtetiek, osteopathie. Bij dit praktijk werken professionals met scholing, die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast zijn diverse van onze behandelaars gespecialiseerd in de behandeling van specifieke klachten. Roderick Jacobs, osteopaat is geregistreerd in het Nederlands Register Osteopathie, het NRO, hetgeen inhoudt dat hij voldoet aan alle gestelde eisen, zoals kwaliteit van de gevolgde opleiding, verplichte nascholing en het naleven van de reglementen van het Beroepscompetentieprofiel.
32 fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat rond Eijsden.
32 fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat rond Eijsden. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 32 fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat rond Eijsden bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat rond Eijsden is een 9.5 op basis van 11 waarderingen.
Osteopathie Bleyberg Eijsden-Margraten.
Berg a/d Maas. In de Mehre. Cadier en Keer. Terug naar overzicht. 6127 AL Grevenbicht. Rianne van den Berg. 046 485 85 03. 06 52 60 77 16. Over deze website. Eijsden-Margraten.nu is aangesloten bij.: Copyright LokaalNieuwsnet 2017 Alle rechten voorbehouden.
opleiding osteopathie osteopathie opleiding osteopaat eijsden.
Platanenlaan 14 Eijsden 6245JP. Osteopaat Eijsden De Telefoongids. 1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden. Op dit moment is er binnen ZorgkaartNederland 1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat in Eijsden is een 0.0.
dit fysiotherapie Specialisaties Osteopathie.
Osteopathie is een geneeswijze, die uitgaat van de veronderstelling dat een verminderde beweeglijkheid van weefsels en structuren in het lichaam een nadelige invloed heeft op de gezondheid. Osteopaten zijn in staat om dergelijke dysfuncties met hun handen op te sporen en door middel van manuele via de handen technieken weer beweeglijker te maken.
Osteopaat Osteopathie Eijsden gemeente Eijsden-Margraten Zorgaanbieders.nl.
donderdag 05 oktober 2017. Home Osteopaat Eijsden. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten.
Osteopathie Maastricht Wat is osteopathie Hoe vindt u een osteopaat Vergoed een ziektenkostenverzekering Algemene informatie osteopathie.
1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden.
1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden. Op dit moment is er binnen ZorgkaartNederland 1 fysiotherapeut met specialisatie osteopaat in Eijsden bekend. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie osteopaat in Nederland is een 9.2.
Julie Crousen Osteopathie voor baby's, kinderen en volwassenen.
Hierin gaat de osteopaat na een kort vraaggesprek op zoek naar de bewegingsbeperkingen in uw lijf die ervoor zorgen dat het lichaam uit balans is. Julie Crousen 1989 heeft een 4-jarige full-time opleiding osteopathie gevolg aan The International Academy of Osteopathy te Gent.

Contacteer ons