Op zoek naar osteopathie westland?

 
osteopathie westland
Tarief Vergoeding Osteopathie Westland.
Neem contact op of vul het bel mij terug formulier in. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met u op. U kunt uw bericht ook mailen naar info@osteowestland.nl. Osteopathie Westland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie de NVO en geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie de NRO.
Veiligheidscontrole vereist.
Enno Schaaf Osteopaat Praktijk voor Osteopathie Westland en Den Haag.
Geboren in 1971 getrouwd en vader van twee zonen. In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Medio januari 2009 ben ik een praktijk voor osteopathie in het Westland en Den Haag gestart. Tijdens mijn eerste jaren als fysiotherapeut ben ik me gaan specialiseren in sportfysiotherapie en in medische trainingen. Het was opvallend hoeveel patiƫnten klachten hadden die ik met mijn kennis als fysiotherapeut niet kon oplossen. Het werd daarom tijd om mijn kennis uit te breiden. Ik koos voor osteopathie. Osteopathie is een therapievorm die meer verbanden tussen verschillende anatomische structuren legt en hierdoor veel meer klachten kan doen wegnemen. Omdat dit mij erg aansprak ben ik de vijfjarige opleiding aan The International Academy of Osteopathy gestart.
Openingstijden van Osteopathie Westland in Monster.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden Osteopathie Westland Monster. 343 Osteopathie Westland vestigingen gevonden in Monster. Tandndartspraktijk Ivory Ivory Monster/Westland. Afvalbrengpunt Gemeente Westland Monster. Ary Meuldijkstraat 2 Hoek Van Holland.
Over Mij Van Mil Osteopathie.
Na het afronden van de fysiotherapie opleiding ben ik daarom direct gestart aan het IAO te Zeist. In juni 2014 rondde ik de opleiding Osteopathie af. En in oktober 2014 ben ik een praktijk voor osteopathie gestart in s-Gravenzande Westland. In september 2015 ben ik gestart met de Postgraduate opleiding osteopathie bij Kinderen bij Panta Rhei in Rijen. Hoge spierspanning en continue aanspannen. Hooikoorts astma en last van de luchtwegen. Brandend maagzuur en osteopathie. Whiplash / posttraumatische klachten en osteopathie. Aanmelden voor Van Mil Osteopathie Nieuwsbrief.
Laurie Kolfoort Osteopathie Westland.
Het doel om samen aan gezondheid te werken is voor mij de mooiste uitdaging! Osteopathie Westland op Facebook. Wilt u meer weten over een behandeling bij de osteopaat? Of wilt u een afspraak plannen? Neem contact op of vul het bel mij terug formulier in. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met u op. U kunt uw bericht ook mailen naar info@osteowestland.nl. Osteopathie Westland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie de NVO en geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie de NRO.
Veiligheidscontrole nodig.
opleiding osteopathie osteopathie baby osteopathie westland.
Openingstijden van Osteopathie Westland in Monster. Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden Osteopathie Westland Monster. 341 Osteopathie Westland vestigingen gevonden in Monster. Tandndartspraktijk Ivory Ivory Monster/Westland. Afvalbrengpunt Gemeente Westland Monster. Enno Schaaf Osteopathie Osteopathie Westland. Osteopathie in het Westland. s Gravenzande Hoek van Holland Monster Naaldwijk. Telefoon 0174 417 680 / 06 22 76 15 08. telefoonnummer in uw mail. s Gravenzande Hoek van Holland Monster Naaldwijk. Telefoon 0174 417 680 / 06 22 76 15 08. Laan van Meerdervoort 828 hoek abrikozenstraat. 2564 AR Den Haag. Osteopathie Westland in Monster Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven. Molenstraat 97-A 2681BP Monster. Bedrijf nu anoniem bellen.
Enno Schaaf Osteopathie Osteopathie Westland.
Osteopathie in het Westland. s Gravenzande Hoek van Holland Monster Naaldwijk. Telefoon 0174 417 680 / 06 22 76 15 08. telefoonnummer in uw mail. s Gravenzande Hoek van Holland Monster Naaldwijk. Telefoon 0174 417 680 / 06 22 76 15 08. Laan van Meerdervoort 828 hoek abrikozenstraat. 2564 AR Den Haag.

Contacteer ons