Resultaten voor mijn osteopaat

 
mijn osteopaat
Praktijk voor Osteopathie Leuven SANDRA DE BEUKELAER.
Hoe verloopt een behandeling? Sandra De Beukelaer osteopaat D.O. Ruth Vandenberghe osteopaat D.O. Kimberly Depauw osteopaat D.O. 0470 20 40 00. Indien u meer informatie wenst of vragen heeft kan u gerust met ons contact opnemen. Kinderosteopathie Parijs in het Frans.
OsteopaatLokeren Heleen Ampe OsteopaatLokeren.
Gediplomeerd baby en kinderosteopaat. In 2002 studeerde ik af als kinesitherapeut om nadien de fulltime opleiding te volgen aan de International Academy of Osteopathy IAO. Na mijn studies osteopathie 2005 ben ik beginnen werken in de praktijk van Dominique. Mijn specialisatie gaat uit naar onze jongste patiƫnten. Om zuigelingen babys en kinderen optimaal te kunnen begeleiden heb ik de 2-jarige opleiding Osteopathie bij babys en kinderen te Nederland gevolgd. Door permanente vorming probeer ik de hoogste kwaliteit te bieden.
Mijn Osteopaat HYP3.
Sandra de Beukelaer en haar team osteopaten brengen weer evenwicht en rust aan het verstoorde lichaam. De website geeft een overzicht van alle mogelijke behandelingen binnen het domein Osteopathie. De bezoeker wordt door middel van domain redirecting doorgestuurd naar de Belgische of de Nederlandse versie van de website. Zo kunnen bezoekers uit Belgiƫ bijvoorbeeld online een afspraak maken bij de osteopaat.
Osteopathiepraktijk Mijn Osteopaat heeft een nieuw adres De Krant Wouw.
V oorheen was de praktijk gevestigd aan het Stationsplein 13c. Mijn Osteopaat is voortaan ook de nieuwe naam van de praktijk. De praktijk Mijn Osteopaat wordt geleid door osteopaat Sandra De Beukelaer. Sandra Op ons nieuwe adres zijn wij makkelijker bereikbaar beschikken wij over eigen parkeergelegenheid en bevindt de gehele praktijk zich op de begane grond. Het pand waar vroeger autotoonzaal Evers gevestigd was is helemaal vernieuwd tot een moderne functionele en ruime praktijk. Er zijn vier behandelruimtes en een revalidatieruimte. De Belgische Sandra De Beukelaer heeft een licentie in de motorische revalidatie en kinesitherapie Vrije Universiteit Brussel en is gediplomeerd osteopaat International Academy of Osteopathy Gent.
MANUELE PRAKTIJK.
We werken vanuit een centraal dossier en leggen onze specialisaties samen om U zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Samen maken we het verschil! Ik was echt zeer tevreden mijn zoontje zijn reflux is veel beter en hij werd heel lief behandeld! We hebben een goede uitleg gekregen en antwoord op al mijn vragen. Pakenstraat 27 3001 Heverlee info@groepspraktijkvda.be T 016 40 08 59.
Praktijk voor Osteopathie en Kinderosteopathie Katrijn Beuselinck.
Langs deze weg wil ik u graag informeren over de Praktijk voor Osteopathie en Kinderosteopathie Katrijn Beuselinck. De praktijk is centraal gelegen tussen Sint Andries Brugge en Varsenare Jabbeke. Vlakbij liggen belangrijke verbindingswegen en ook met de fiets of het openbaar vervoer kunt u ons gemakkelijk terugvinden. Een afspraak kan op drie manieren worden gemaakt. Online via deze link Afspraak maken. Telefoon 0478 26 98 05. Aangezien ik tijdens behandelingen geen telefoon aanneem treft u mogelijks het antwoordapparaat. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in. Ik bel u binnen de 24uren terug.
Sandra De Beukelaer Leuven 3000 Leuven 3000 Roosendaal 4703 TA.
Ik werk als osteopaat. in Leuven in Leuven in Roosendaal. GSM 32 470 20 40 00.
Mijn Osteopaat Praktijk voor Osteopatie in Beuningen Elst en Groesbeek.
De behandelingen volgen daarom niet kort op elkaar maar met een tussenpose van 2 tot 5 weken. Meer over de behandeling. Lees verder Wie zijn Mijn Osteopaat? Mijn Osteopaat is een maatschap van twee gedreven Osteopaten. Persoonlijk contact en service zijn erg belangrijk voor ons. Ik hoop nog heel lang mijn enthousiasme te kunnen delen met de mensen op mijn bank mijn collegas en andere disciplines. Samen met anderen steeds meer inzicht te krijgen in hoe we met gezondheid bezig kunnen zijn. Minder bezig met ziek zijn en meer bezig met onze gezondheid te bevorderen. Meer over Roel Bartels.
Osteopaat Gavere Osteopathie voor volwassenen en babys.
In juni 2007 heb ik met succes mijn eindexamen afgelegd en na het schrijven en verdedigen van mijn eindwerk heb ik dan uiteindelijk mijn diploma behaald als osteopaat D.O. Sinds september 2008 startte ik een eigen praktijk voor osteopathie. Zowel volwassenen als babys kunnen bij mij terecht voor het oplossen van allerhande problemen. Ook bij de behandeling van topsporters kan osteopathie heel nuttig zijn. U hebt ongetwijfeld reeds gehoord van de Stefaan Engels de marathonman? Onder het hoofdstukje volwassenen kan u mijn ervaringen lezen van de osteopatische begeleiding tijdens 2010 waarin hij elke dag een marathon liep! Ondertussen kan u de ervaringen van de marathonman ook lezen in zijn boek het is verkrijgbaar in mijn praktijk.

Contacteer ons