Op zoek naar iao gent?

 
iao gent
I.A.O. VZW BE 0459.285.397 Gent.
Maatschappelijke zetel Kleindokkaai 3 Bus 5. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam The International Academy of Osteopathy VZW. Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk. Juridische toestand Actieve onderneming. Met een login ziet u de personeelsklasse. Sector Scholen en onderzoekcentra. Nacebel Overige vormen van onderwijs 85599.
I.A.O. Gent 9000 wittegids.be.
09 235 26 10. 09 233 04 03. Vind in de buurt.
International Academy of Osteopathy Wikipedia.
De opleidingen zijn deeltijds en vereisen een medische basiskennis. Enkel in Gent België wordt fulltime onderwijs aangeboden aansluitend op het middelbare onderwijs. De IAO biedt opleidingen aan in België Antwerpen Gent Louvain-la-Neuve Nederland Zeist Duitsland Berlin Bonlanden Darmstadt Dortmund Dresden Erlangen Hamburg Leipzig Melle München Neuss Passau Stuttgart Oostenrijk Innsbruck Wenen Zwitserland Brunnen Denemarken Kopenhagen en Turkije Istanboel. International Academy of Osteopathy IAO.
IAO Osteopathie Osteopaat Gent Inforegio.be.
IAO Osteopathie Osteopaat Gent. Doe beroep op de Clinic voor osteopathie in Gent. Pijn in gewrichten spieren pezen? Kom eens praten met een osteopaat. Na een diepgaand gesprek en een osteopathische checkup zal hij misschien besluiten dat hij u kan helpen. Met zachte manuele technieken heft hij blokkades op in wervelkolom schedel inwendige organen. Osteopathie en klassieke geneeskunde zijn complementair. Als de osteopaat denkt u niet te kunnen helpen verwijst hij u naar de huisarts of een specialist.
Charlotte Broos THERAPEUTEN.
Om mijn patiënten optimaal te kunnen helpen volg ik op regelmatige basis postgraduate opleidingen en cursussen. Zo blijf ik mijn kennis in de osteopathie verruimen en blijf ik op de hoogte van de nieuwste methodes en technieken. Hieronder vindt u een overzicht van de reeds gevolgde en geplande opleidingen. 2004-2008 Bachelor Diploma in de Osteopathie Bsc DO IAO te Gent en University of Wales. 2009-2010 2011-2012 Opleiding Instituut voor Geïntegreerde Technieken volgens F. de Bakker module I II III IV V.
I.A.O Gent Tel 092330. Osteopaten goudengids.be.
Kleindokkaai 3-5 9000 Gent. 09 233 04 03. 09 234 38 63. Andere interessante bedrijven in de buurt. Frans Gevaertstraat 43 9040 Sint-Amandsberg Gent. Lieremanstraat 45 9000 Gent. Voskenslaan 82 9000 Gent.
The International Academy of Osteopathy IAO Moderne academische opleidingen in de osteopathie.
Volg ons op Slideshare! Wist je dat je ons ook kan volgen op Slideshare? Je vindt er een waaier aan documenten presentaties en videos over osteopathie. De IAO is een internationale school voor osteopathie met cursuslocaties in België Nederland Duitsland Oostenrijk Zwitserland Denemarken en Egypte. Studenten kunnen bij ons het Diploma in Osteopathie de Bachelor of Science with Honours in Osteopathic Studies en/of de Master of Science in Osteopathie behalen. in samenwerking met Buckinghamshire New University. in samenwerking met de University of Applied Sciences Tirol. The International Academy of Osteopathy IAO werd opgericht in 1987 door Michel Janssens 1995 Grégoire Lason en Luc Peeters.

Contacteer ons