Zoeken naar dierenosteopaat

 
dierenosteopaat
Dierenosteopaat Breda.
De oorzaak behandelen in plaats van symptomen bestrijden. Dierenosteopathie is een manuele door de handen uitgevoerde geneeswijze die het gehele lichaam holistisch behandelt. Er wordt gewerkt aan de oorzaak van de klachten in plaats van het bestrijden van de symptomen. Zelfherstellend vermogen van het lichaam. Bij dierenosteopathie wordt het zelfcorrigerende en herstellende vermogen van het lichaam aangesproken. Dierenosteopathie is gebaseerd op de principes van de humane osteopathie aangepast aan de speciale behoeftes anatomie en fysiologie van het dier. Pariƫtaal systeem botten spieren bindweefsel pezen en gewrichten. Visceraal systeem de organen.
Fit en soepel dier Osteopathie en dry needling voor paard en hond.
ICREO gediplomeerd dierenosteopaat Renee de Weerd laat uw dier optimaal en pijnvrij bewegen. Verhoog het welzijn en de prestaties van uw dier.
Home Philippe de CosterPhilippe de Coster Totaaltherapeut Dierenosteopaat mICREO Osteopaat DO mBVO mBAF Acupuncturist.
Skip to primary content. Skip to secondary content. Welkom op de website van Phillipe de Coster Osteopaat.
Veiligheidscontrole nodig.
Therapeutenlijst Nederland Welcome to I.C.R.E.O.
dedierenosteopaat.
Dierenosteopaat Rotterdam.
In 2004 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na enkele jaren als humane fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest in de revalidatie is zij osteopathie voor dieren gaan studeren aan het International College for Research on Equine Osteopathy ICREO. Na het behalen van haar diploma is zij naast de humane fysiotherapie werkzaam als zelfstandig geregistreerd osteopaat voor honden en paarden. Britta behandelt bij u thuis hond of op stal paard zodat uw dier niet uit zijn eigen omgeving gehaald hoeft te worden. Wat anderen over ons zeggen.
Osteopathie voor honden Doggo.nl.
Je trekt vanuit dit gedrag de conclusie dat je viervoeter waarschijnlijk rugpijn heeft en om deze rugklachten te verhelpen besluit je om naar een dierenosteopaat te gaan. Maar wat kun je verwachten als je met je dier naar een osteopaat gaat? Hoe werkt de osteopathie? En wat doet een osteopaat eigenlijk? Na binnenkomst in de praktijk begint de osteopaat met een anamnese. Dit is een vraaggesprek dat als doel heeft om niet alleen duidelijk te krijgen vanwege welke klachten je met je hond naar de praktijk gekomen bent maar ook om een algemeen beeld van het dier te krijgen.
Dierenosteopathie Malysse Uw viervoeter in goede handen.
Wij zijn gespecialiseerd in paardenosteopathie maar ook met uw hond of kat kan bij ons terecht. Uw dier kan op veel manieren baat hebben bij een behandeling.

Contacteer ons