Meer resultaten voor dierenosteopaat

 
dierenosteopaat
Dierenosteopathie Malysse Uw viervoeter in goede handen.
Daarnaast kunt u me altijd vrijblijvend contacteren om de specifieke situatie van uw dier te bespreken. Wanneer is osteopathie aangewezen. Stuur mij een berichtje of geef mij een belletje. Rijerstraat 33, 9690 Kluisbergen Ruien. Like us on. Copyright Dierenosteopathie Malysse Website door Kudu Concepts.
Home Philippe de CosterPhilippe de Coster Totaaltherapeut, Dierenosteopaat mICREO, Osteopaat DO mBVO, mBAF Acupuncturist.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fit en soepel dier Osteopathie en dry needling voor paard en hond.
Wil je lichamelijke klachten bij je dier zo veel mogelijk voorkomen? Wil je liever de bron van de klachten behandelen in plaats van de symptomen? Als dierenosteopaat kan ik je in veel gevallen hierbij helpen! Meer informatie over behandelindicaties: paarden of honden.
Therapeutenlijst Nederland Welcome to I.C.R.E.O.
Op onderstaande lijst vind je de leden die een ICREO-diploma behaald hebben en aangesloten zijn bij de beroepsvereniging. Therapeuten Nederland op postcode gerangschikt. Yvonne Groven 1127 Den Ilp. Heleen Slebos 1834 Sint-Pancras. Erwin Van Gijtenbeek 1852 Heiloo. Chantal Kurvers 1945 Beverwijk.
Dierenosteopaat Breda.
De osteopaat zoekt altijd naar de oorzaak van de klacht om die vervolgens te behandelen. Heeft u vragen over dierenosteopathie of wilt u een afspraak maken met de dierenosteopaat? Vul het reactieformulier in of bel direct: 076 572 29 99.
dedierenosteopaat.
Dierenosteopaat Rotterdam.
De persoon achter Dierenosteopaat Rotterdam is Britta Tacq. In 2004 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na enkele jaren als humane fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest in de revalidatie is zij osteopathie voor dieren gaan studeren aan het International College for Research on Equine Osteopathy ICREO.
Osteopathie voor honden Doggo.nl.
Een aan het ICREO opgeleide dierenosteopaat beschikt over een medische of paramedische vooropleiding op minimaal HBO-niveau en heeft bij het behalen van het diploma dierenosteopathie een drie-jarige opleiding achter de rug die is afgerond met het schrijven van een scriptie en het afleggen van een theorie en een praktijkexamen.

Contacteer ons