Resultaten voor shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
Belgische Shiatsu Federatie.
Beoefenaars die het tweede jaar van de opleiding hebben afgerond en revitalisatie shiatsu geven. Beoefenaars die het derde jaar van de opleiding hebben afgerond en in staat zijn regenererende shiatsu te geven voor het herstellen van de balans en de ondersteuning van de gezondheid.
Lifeforce Instituut in Kessel, de beste shiatsu en yoga opleidingen. Lifeforce Kessel.
Naast de basis shiatsu en yogaopleiding kan je aanvullende modules volgen over specifieke deelgebieden als seita en viscerale manipulaties, shiatsu gericht op het behandelen van kinderen en typische aspecten van het vrouw zijn. De basisopleiding van Lifeforce shiatsu is een driejarige opleiding in shiatsutechnieken gekoppeld aan integrale medische basiskennis en aangevuld met praktijkondersteuning door middel van supervisie.
Cursus Shiatsu Massage Schoonheidsschool.
Leer shiatsu massages geven in 5 weken. Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.
Home Internationale Shiatsu School.
Dan zet de Shiatsu basiscursus u alvast op het goede spoor. Wekelijkse kooklessen op dinsdagavond. augustus 12, 2017. Start 3 oktober 2017 Nieuw! Meer achtergrondinfo en evenveel lekkers koken! Nieuw: do-in lessenreeks. oktober 21, 2016. Start 11 oktober 2017 Een gloednieuwe lessenreeks op weosndagavond, met Jan Vervecken. Oefeningen voor fysieke en spirituele ontwikkeling. september 28, 2016. Zaterdag 28 oktober 2017 Tijdens de introductiedag kan je komen proeven wat de opleiding jou te bieden heeft.
Basiscursus Shiatsu Stad Brugge.
De basiscursus is de instap naar cyclus 1 van de shiatsu opleiding, bestaat uit 8 lessen en kan apart als introductie gevolgd worden.Tijdens de basiscursus leer je een volledige lichaamsbehandeling geven op de rug, schouders, bekken, benen, armen, nek, gelaat en de buik.
The Belgian Shiatsu Federation.
We welcome every individual who is interested in eastern or complementary health techniques, and the unique and powerful benefits of Shiatsu. YOU can become a member of the Belgian Shiatsu Federation. You can find all necessary information on this website.
Shiatsu Gent Home.
Wij bieden Shiatsu behandelingen, Basiscursussen Shiatsu, een therapeutopleiding en Master Classes aan, onderwezen door ervaren Shiatsu leraren. Onze opleiding is erkend door de Belgische Shiatsufederatie en de Europese Shiatsufederatie. De ambitie van de ShinzuiKai is om een professionele opleiding van hoge kwaliteit aan te bieden op het gebied van Shiatsu.
Shiatsu massage.
Wil je alles weten over Shiatsu massage? Wil je starten als shiatsu masseur in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel en goed in de vingers wil krijgen.
Shiatsu school Manipura.
De opleiding wordt erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF, een beroepsvereniging erkend door de FOD Economie, die geassocieerd is met de Europeanen Shiatsu Federation ESF. De shiatsu opleiding aangeboden door het centrum is onderverdeeld in drie cycli I, II III die deel uitmaken van de opleiding tot shiatsu beoefenaar conform met de opgelegde normen van de BSF.