Meer resultaten voor osteopathie limburg

osteopathie limburg
Liesbeth Jans Osteopaat te Genk en Sint Truiden.
Steeds meer mensen met uiteenlopende klachten vinden hun weg naar de osteopaat. Osteopathie is voor velen niet meer vreemd maar vraagt soms toch een kort woordje uitleg. Deze website wil u een beeld geven van de wereld van de osteopathie en wil u de praktijk van Liesbeth Jans voorstellen. Als erkend osteopaat behandelt ze patiƫnten van alle leeftijden gaande van pasgeborenen tot volwassenen. Liesbeth zal graag tijd voor u nemen om uw klachten te bespreken en om samen met u een gepersonaliseerde behandeling uit te werken.
Osteopathie Sint-TruidenLimburg.
De osteopaat zal dan ook de verschillende systemen in het lichaam op een harmonieuze manier benaderen. We onderscheiden drie pijlers de structurele of paritale systemen spieren botten gewrichten de organen en het craniale alles wat de schedel betreft. Alle structuren en systemen in het lichaam zijn rechtstreeks of onrechtstreeks met elkaar verbonden en hebben daardoor een niet te onderschatten invloed op elkaar en op het totale lichaam.
Naar de osteopaat Het Belang van Limburg.
Voor alle duidelijkheid een osteopaat behandelt geen symptomen maar de mens in zijn totaliteit. Zijn taak is te kijken waar de dingen vastzitten en wat er niet goed functioneert. Osteopathie kan ook niet alles oplossen. Kunnen kinderen met spraakachterstand ADHD of autismespectrumstoornissen ook bij u terecht? Bert Smeets Het is opmerkelijk hoe osteopathie de taalontwikkeling van een kind kan doen vooruitgaan. De bezenuwing van het hele spraak en slikapparaat vertrekt namelijk vanuit dezelfde regio. Autismespectrumstoornissen of ASS kan ik niet wegwerken maar ik kan wel de kwaliteit van het leven van die kinderen verbeteren door spanningen te verminderen. Een bezoek aan de osteopaat maakt ze rustiger.
UPO Limburg.
Sofie Jaspers Osteopaat.
Ik volgde hier een driejarige fulltime opleiding en studeerde in 2006 met onderscheiding af als osteopaat D.O. Neurostructurele Integratie Therapie NST. Osteopathie in de sport. het behandelen van babys en kinderen. Ik ben lid van volgende beroepsverenigingen. Beroepsvereniging van Belgische osteopaten UPOB-BVBO. Unie voor Professionele Osteopaten Limburg UPO-L. Groepering Nationaal en Representatief voor de Professionele Osteopaten GNRPO. Hazendonkstraat 5 3580 Beringen 011 74 93 70.
Goede osteopaat in LimburgForum.
Word gratis lid van een Baby.Be Club! Zoeken in alle forums. Goede osteopaat in Limburg? 19 berichten oprichter mamavanleandertje. 34 jaar NEERREPEN 989 berichten. Hallo medelimburgertjes onze Leander heeft vermoedelijk een springduimpje dit kan perfect verholpen worden met een chirurgische ingreep. Nu liep ik vandaag toevallig een orhtopediste tegen het lijf op een babyborrel. Zij gaf me de raad om toch eerst eens bij een osteopaat langs te gaan alvorens een operatietje te overwegen. en de oorzaak van zijn probleem op te sporen. Nu is mijn vraag welke limburgse osteopaat goed is Groetjes Tina. 23/09/2007 204510 PM Signaleren Antwoorden Bevestigd.
UPO Limburg.
Unie van Professionele Osteopaten Limburg. Wie vragen heeft over osteopathie en de garantie wil dat hij of zij door een erkende en professionele osteopaat behandeld wordt kan daarvoor terecht bij de vzw Unie van Professionele Osteopaten Limburg kortweg UPO-L vzw. De UPO-Limburg staat ook in voor het organiseren van een wachtdienst tijdens weekends en wettelijke feestdagen.
Osteopaten Limburg goudengids.be.
389 resultaten voor osteopaten Limburg. 1 Bergs Luc D.O. Korenbloemstraat 6/1 3910 Neerpelt. Bekijk alle adressen voor Bergs Luc. 2 Verdin Peter D.O. BENTINCKLAAN 4 3800 BRUSTEM. 900 1200 1400 1800. 3 Alle bedrijven van HENDRIX J D.O. e.g Gieterijstraat 20 3600 Genk. Bekijk alle adressen voor HENDRIX J D.O. 4 Alle bedrijven van Coomans J. e.g Heldenplein 7 B 3945 Ham. Bekijk alle adressen voor Coomans J.