Op zoek naar cursus osteopathie?

 
cursus osteopathie
The Belgian School of Osteopathy.
Op vraag van het toenmalige RSK recyclage en specialisatie in de kinesitherapie nam een groep van de eerst gevormde osteopaten welke hun opleiding genoten in Parijs en in Londen, het initiatief in samenwerking met reeds gevormde buitenlandse opleidingscentra tot oprichting van de eerste Belgische opleiding, The Belgian School of Osteopathie BELSO.
Osteopathie bij baby en kind The essential Causamatics.
Hanne is reeds jaren docent in de opleiding Osteopathie bij kinderen van Panta Rhei in Nederland. Ook doceerde ze meerdere malen aan de universiteit van Kopenhagen en geeft ze regelmatig voordrachten. Ze staat nu klaar met een eigen zeer praktisch gerichte cursus: de essentie van osteopathie bij babys en kinderen.
Cursus manipulaties The International Academy of Osteopathy IAO.
Aan het eind van deze cursus ontvang je een getuigschrift. De prijzen van de modules variëren tussen 217 en 338 euro voor Antwerpen en Gent. In Zeist is dit tussen de 253 en 393 euro lunch inbegrepen. Vlamingen kunnen gebruik maken van de kmo-portefeuille! Syllabi online en op papier, de powerpoint presentaties van de docenten, de virtuele klassen en de koffiepauzes. In Zeist zijn ook de lunches inbegrepen. Inschrijven Modulaire/Voltijdse opleiding of Manipulaties. Locaties van de opleiding. Ontdek de locaties. Blijf geïnformeerd over osteopathie.
Pro Osteo Opleidingen Osteopathie.
We ontvangen u graag een keer in Rijen of bezoekt u voor een impressie onze fotogalerij. Klik hier om het PRO OSTEO magazine te lezen. Cursus osteopathie en voeding. Goede aansluiting bij osteopathie en voorkomende problematiek in relatie met voeding.
Opleidingen Osteopathie Osteopathy Academy Belgium.
Daar werkt de Osteopathy Academy van FICO aan met een divers en uitgebreid postgraduaat programma voor osteopaten. Bekijk zeker het programma en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo word je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe osteopathie cursussen of osteopathie postgraduaten.
Voltijdse opleiding The International Academy of Osteopathy IAO.
Deze opleiding is bedoeld voor starters ASO, TSO, HAVO, VWO, zonder medische voorkennis, die op 5 jaar de Master of Science in Osteopathie willen behalen. De voltijdse opleiding duurt 5 jaar. Ze is opgebouwd uit 3 Bachelor jaren, gevolgd door 2 Master jaren.
Osteopathie opleidingen The International Academy of Osteopathy IAO.
Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie. DO Diploma Diploma in de Osteopathie. Master of Science in Osteopathie MSc. Voor wie direct na het middelbaar onderwijs op 3 jaar het Bachelor en op 5 jaar het Master diploma in de osteopathie wil behalen.

Contacteer ons