Meer resultaten voor osteopaat

 
osteopaat
Onze osteopaten.
Als kinesitherapeut heeft hij deze praktijk opgericht in 1970. In 1981 begon hij met een opleiding tot osteopaat. Het beroep osteopaat was toen nog relatief onbekend in België. Nadat Erik afstudeerde in 1987 waren in het Waasland slechts enkele osteopaten actief. Omdat dit beroep zo nieuw was besloot hij samen met een Franse en een Engelse collega zelf een opleidingscentrum op te richten in Antwerpen. Het Flanders International College of Osteopathy is heden één van de grootste opleidingscentra in België waar kinesitherapeuten zich kunnen omscholen tot het beroep van osteopaat. Sedert een paar jaar werd de leiding van deze school overgedragen.
Werkwijze van de osteopaat. Werkwijze van de osteopaat Marc Paeme.
Werkwijze van de osteopaat. Werkwijze van de osteopaat. In de osteopathie bestaat geen standaardbehandeling. Elke behandeling is een individuele aangelegenheid. De behandeling gebeurt na verwijzing van arts / specialist of op eigen verzoek van de patiënt. Een verwijzing mag dus maar is niet noodzakelijk ook niet om in aanmerking voor vergoeding te komen door uw ziekenfonds of verzekering. Algemeen verloopt een behandeling als volgt. De behandeling begint in eerste instantie met een uitgebreide gestructureerde anamnese inleidend gesprek en een lichamelijk onderzoek.
Inge Destrebecq Osteopaat DO.
Inge Destrebecq Osteopaat DO.
Osteopaat D.O. Frederik Cottenier.
Hierna zette ik mijn studies verder aan het F.I.C.O Flanders International College of Osteopathy. Deze school voor osteopathie wordt erkend door het Ministerie van Volksgezondheid. In 2007 behaalde ik de titel van gediplomeerd osteopaat Osteopaat D.O. staat garant voor een degelijk opgeleide osteopaat. Van een osteopaat D.O. verwacht men dat hij jaarlijks minstens één postgraduaat opleiding volgt. Dit om een continue vorming te verzekeren. Als erkend osteopaat ben ik aangesloten bij het U.V.O Unie van Osteopaten. Hierdoor werd ik dan ook opgenomen in het register van professionele osteopaten. Als professionele osteopaat ben ik ook erkend door de Belgische mutualiteiten. Mijn doelpubliek bestaat uit zowel volwassenen sporters als baby's/kinderen. Copyright 2017 Osteopaat D.O.
Home Osteopathie Brugge.
De praktijk erkenning en tarief. Een erkend osteopaat is een osteopaat D.O die terugbetaling voorziet via het ziekenfonds verwijzing arts hoeft niet. Het tarief per consultatie is. Hoe word je een erkend osteopaat? Osteopathie is een volwaardig beroep GEEN specialisatie van de kinesitherapie en hoort thuis in de eerstelijnsgeneekunde.
Osteopaat Alexis Dutordoir uit Anzegem.
NEEM EEN KIJKJE IN DE PRAKTIJK. In 2004 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als Licentiaat revalidatiewetenschappen en kinesitherapie optie musculoskeletale en sportkinesitherapie. Na enkele jaren praktijkervaring als kinesitherapeut besloot ik mij te verdiepen in de osteopathie. Het werd al snel een passie waarbij de totaal therapie en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam mij enorm boeiden. In 2013 behaalde ik het diploma osteopaat D.O. aan de International Academy for Osteopathy I.A.O. Eén jaar later richtte ik de praktijk Alexis Osteopathie op in Anzegem. Ik combineer dit met het werk in een groepspraktijk in Gent.
Osteopathie Antwerpen Osteopaat Antwerpen.
Centrum voor Osteopathie in Antwerpen Noord. De aanwezigheid van 3 academisch opgeleide osteopaten verzekert een snelle en kwaliteitsvolle hulpverlening.
Osteopaten Turnhout goudengids.be.
Vergelijk 20 bedrijven in de regio Turnhout Van Vlerken Suzy Osteoworks Nijs Mieke De Sprong. vind contacten telefoon beschrijvingen openingsuren en reviews
Sofie Jaspers Osteopaat.
Ik ben Sofie Jaspers osteopaat en op deze site maak ik u wegwijs in de wereld van de osteopathie. U kan hier terugvinden wat osteopathie inhoudt hoe een osteopaat te werk gaat met welke klachten u terecht kan bij een osteopaat hoe u mij kan contacteren en hoe mijn praktijk te bereiken is. Na mijn middelbare studies volgde ik de opleiding Kinesitherapie aan de Provinciale Hogeschool Limburg. Ik studeerde hier af als Licentiate in de Kinesitherapie in 2003.

Contacteer ons