Zoeken naar osteopaat

 
osteopaat
Osteopaten De VoorZorg Antwerpen.
De osteopaat verklaart bij elke behandeling van een patiënt een volledig ingevuld universeel Intermutualistisch attest af te leveren. Staat je osteopaat niet in de lijst, dan voldoet je osteopaat niet aan de voorwaarden of is je osteopaat door ons nog niet gekend.
Osteopaat Alexis Dutordoir uit Anzegem.
Na enkele jaren praktijkervaring als kinesitherapeut besloot ik mij te verdiepen in de osteopathie. Het werd al snel een passie, waarbij de totaal therapie en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam mij enorm boeiden. In 2013 behaalde ik het diploma osteopaat D.O.
ALISSA PICCHIONI OSTEOPAAT.
De osteopaat ondersteunt het natuurlijke proces van de zwangerschap en de geboorte door het lichaam ten volle te helpen zich aan te passen aan die veranderingen. Met warme zorg worden de meest geschikte technieken gekozen om een maximale veiligheid en comfort voor jou en jouw groeiende baby te voorzien.
Osteopathie Schrauwen Osteopaat te Brecht.
Een volwassen persoon kan om de meest uiteenlopende klachten bij de osteopaat terecht komen. Telkens weer zal de osteopaat de oorzaak van de klacht zoeken in de 3 verschillende systemen bewegingsapparaat, orgaanstelsel en craniosacrale systeem en behandelen. Een opsomming van mogelijke problemen vindt u hieronder.
Osteopaat Oostkamp: Kirsi Cabooter.
De osteopaat maakt gebruik van functionele onderzoeks en behandelingswijzen waarbij het herstel van de beweeglijkheid van verschillende lichaamsstructuren ten opzichte van elkaar centraal staat. Hoe werkt een osteopaat? Er wordt naar de klachten en de algemene gezondheid gevraagd. Hoe functioneert men in het algemeen?
Onze osteopaten.
Als kinesitherapeut heeft hij deze praktijk opgericht in 1970. In 1981 begon hij met een opleiding tot osteopaat. Het beroep osteopaat was toen nog relatief onbekend in België. Nadat Erik afstudeerde in 1987, waren in het Waasland slechts enkele osteopaten actief.
Osteopaat Medineth Grobbendonk.
Osteopathie is een holistische behandelwijze gericht op het testen en behandelen van drie grote lichaamssystemen: het pariëtale systeem spier-skeletstelsel, het viscerale systeem de organen en het craniosacrale systeem schedelbotten, sacrum, ruggemergvliezen en hersenvochtcirculatie. De Medineth-osteopaat richt zich op het herstellen van de normale beweging van de verschillende systemen met als doel de normale functie te herwinnen om klachten te voorkomen of te laten verdwijnen.
Groepspraktijk voor Osteopathie Avelgem.
Een competente osteopaat weet wat hij kan, maar weet ook wat hij niet kan of wanneer hij simpelweg niet mag behandelen. Bij bepaalde bevindingen of symptomen zal de patiënt dan ook doorverwezen worden naar de huisarts of naar andere disciplines.
Sofie Jaspers Osteopaat.
Ik ben Sofie Jaspers, osteopaat, en op deze site maak ik u wegwijs in de wereld van de osteopathie. U kan hier terugvinden wat osteopathie inhoudt, hoe een osteopaat te werk gaat, met welke klachten u terecht kan bij een osteopaat, hoe u mij kan contacteren en hoe mijn praktijk te bereiken is.

Contacteer ons