Zoeken naar osteopathie nvo

 
osteopathie nvo
Osteopathie Maastricht Wat is osteopathie Hoe vindt u een osteopaat Vergoed een ziektenkostenverzekering Algemene informatie osteopathie.
een van het NRO, een van het NVO en een op voordracht van de drie grootste opleidingen osteopathie in Nederland. De Stichting Nederlands Register voor Osteopathie NRO is het uitvoerende en controlerende orgaan voor de vastgelegde regelgeving voor het beroep osteopathie in Nederland.
Osteopathie vergoeding 2017 ZorgWijzer.nl.
Osteopathie kan bij een groot aantal klachten werken en is geschikt voor babys, kinderen, volwassenen en ouderen. Voor osteopathie is er één beroepsvereniging, namelijk de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO. De vereniging is bedoeld voor aangesloten professionals en maakt onderdeel uit van een grotere organisatie met een kwaliteitsregister en een stichting voor wetenschappelijk onderzoek swoo.nl.
Beroepsverenigingen The International Academy of Osteopathy IAO.
Nederland Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO Nederlands Register voor Osteopathie NRO. Oostenrijk Österreichische Gesellschaft für Osteopathie ÖGO. Zwitersland V ereinigung a kademischer O steopathen/ innen S chweiz VaOS. Ook in alle andere Europese landen hebben we goede banden met de beroepsverenigingen en kunnen afgestudeerden van de IAO lid worden.
Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO.
Het antwoord op uw vraag vinden. Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO. Gepubliceerd 27/10/2011 0243: NM Bijgewerkt 26/05/2015 0349: NM. Heeft u voor mij informatie over de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO? De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO is een beroepsvereniging voor osteopaten.
NRO Nederlands Register voor Osteopathie.
Nederlands Register voor Osteopathie. U verwacht de beste kwaliteit van uw zorgverlener. Het Nederlands Register voor Osteopathie borgt deze kwaliteit. Osteopaten kunnen zich registreren bij het Nederlands Register voor Osteopathie. Opleiders kunnen accreditatie aanvragen. Copyright 2017 Nederlands Register voor Osteopathie.

Contacteer ons