Meer resultaten voor kinder osteopaat

 
kinder osteopaat
Kinderosteopathie Geel Turhout Den Atlas.
Als osteopaat gaan we bewegingsverliezen in het hele lichaam opsporen. Bij babytjes werkt dit juist hetzelfde. We gaan door zachte technieken, te vergelijken met een massage, de bewegelijkheid nagaan van de rug, het bekken, de nek, middenrif, darmen of maagje t.o.v.
Laurence Declerck: osteopathie kinderosteopaat in Riemst.
Ik ben De Clerck Laurence, osteopaat in Riemst. Vanuit een basisopleiding kinesitherapie ben ik doorgegroeid tot osteopaat D.O. Verder ben ik gespecialiseerd in Cranio-Sacraal Therapie en manuele therapie. Tijdens twintig jaar werkervaring in de bewegingstherapie, ben ik als therapeut geƫvolueerd naar een holistische manier van werken, waardoor meer dan enkel de anatomische dimensie van de therapie aan bod komt.
Hanne De Wulf.
Hanne De Wulf is osteopaat en vroedvrouw. Na haar opleiding tot vroedvrouw wou ze zwangere vrouwen, jonge moeders en baby's' nog beter kunnen helpen. Daarom besloot ze osteopathie bij te studeren. Door de combinatie van beide diploma's' is de zorg rondom zwangerschap en geboorte voor Hanne een ware passie geworden.
Harmonia Osteopathie Osteopathie voor babies en kinderen kinderosteopaat.
Waardoor uw babie een hele reeks klachten kan ontwikkelen zoals: abnormaal veel huilen, niet goed zuigen, overgeven, last hebben van reflux, niet zal willen slapen, een assymetrisch hoofdje kan hebben en dergelijke meer. De osteopaat zal dan voelen naar spanningen op het lichaam en hoofdje van uw baby.
Osteopathie baby's' en kinderen Olmen baby osteopaat Mol baby osteopaat Olmen kinderosteopaat Meerhout.
Ontwikkelings-begeleiding of stimulatie. Osteopathie baby's' en kinderen. Maak een afspraak. Osteopathie baby's' en kinderen. Bij de osteopaat kan u terecht voor.: Spijsverteringsproblemen: slik-reflux, krampen, stoelgang-problemen. Onrust, slaapproblemen Ontroostbaar huilen, huilbabys. Motorische problemen: asymmetrie in houding en beweging, KISS-syndroom voorkeurshouding overstrekken, hoofdbonken.,
Kinderosteopaat: Hanne De Ruyck: Osteopathie: Kinderosteopathie.
Van harte welkom op de website van osteopaat Hanne De Ruyck. Deze website wil u kennis laten maken met osteopathie, de indicaties tot een osteopathische behandeling en wil u informeren over onze praktijk. Hanne De Ruyck is een erkende en professionele osteopaat en kinderosteopaat.
Osteopathie / Kinderosteopathie Osteopathiepraktijk Anne-Sophie Daenens D.O. M.R.O.B Sijsele / Gediplomeerd kinderosteopaat.
Elk kind vraagt zijn eigen unieke benadering afhankelijk van de levensfase van het kind. Niet iedere osteopaat bezit echter de nodige kennis en ervaring om een opgroeiend kind adequaat te behandelen. In de praktijk hebben Anne-Sophie, Reinhilde en Arne na de basisopleiding osteopathie de 2-jarige postgraduaat opleiding osteopathie in de pediatrie afgerond.
Kinderosteopathie Osteopathie Gent.
Een osteopaat tracht via technieken het evenwicht te herstellen. Concentratie en leerstoornissen. Deze stoornissen hebben vaak verschillende oorzaken en worden best multidisciplinair behandeld logopedie, kinesitherapie, speltherapie. Ze zijn ook vaak het gevolg van hoofdpijn, buikpijn en slaapstoornissen. Meer weten over kinderosteopathie? Maak een afspraak. 2016 Osteopathie Gent.
Eveline Coppens osteopaat en kinderosteopaat.
Voor haar opleiding tot osteopaat behaalde Eveline het diploma licenciaat in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Ugent 2000 en het diploma sportkinesitherapie aan de KULeuven 2001. Van 2002 tot 2004 begeleidde Eveline, als kinesitherapeut en osteopaat-in-opleiding, Kim Clijsters fulltime in binnen en buitenland. Ze studeerde af als gediplomeerd osteopaat D.O.

Contacteer ons