Resultaten voor icreo opleiding

 
icreo opleiding
De initiatiefnemers Welcome to I.C.R.E.O.
is als vereniging en als opleidingsinstituut opgezet door 2 humaan osteopaten. Deze achtergrond staat er garant voor dat op een frisse en originele manier naar diergeneeskundige problemen gekeken wordt. Hetzelfde geldt voor rijtechnische" problemen, voor zover dat al bestaat. osteopaat en paardenosteopaat.
opleiding osteopathie osteopaat kwakzalverij icreo opleiding.
In 2013 nadat ik een postgraduaatopleiding Manuele Therapie had vervolledigd vond ik het tijd om aan mijn droom verder te werken. Ik startte de driejarige opleiding Osteopathie voor Dieren aan het ICREO International College for the Research on Equine Osteopathy.
Nederlands Welcome to I.C.R.E.O.
Het ICREO is tot op heden de enige vereniging, die zich speciaal bezighoudt met het organiseren van cursussen en opleidingen rond osteopathie bij dieren. Het is voor zover wij weten, ook de enige opleiding in Europa waar de docenten/stichters humaan osteopaten zijn wat garant staat voor de overdracht van de osteopathische filosofische principes.
Therapeutenlijst Nederland Welcome to I.C.R.E.O.
Op onderstaande lijst vind je de leden die een ICREO-diploma behaald hebben en aangesloten zijn bij de beroepsvereniging. Therapeuten Nederland op postcode gerangschikt. Yvonne Groven 1127 Den Ilp. Heleen Slebos 1834 Sint-Pancras. Erwin Van Gijtenbeek 1852 Heiloo. Chantal Kurvers 1945 Beverwijk.
Waarom Osteopathie bij paarden en honden? Welcome to I.C.R.E.O.
Dit zijn slechts enkele redenen, maar uit hetgeen voorafgaat mag blijken dat honden en katten even goed kunnen behandeld worden met osteopathie, mits men zich verdiept in hun anatomie, biomechanica en fysiologie, wat dan ook gebeurt in het 3 e jaar van onze opleiding.
Osteopathie bij paarden? Welcome to I.C.R.E.O.
Is dit onmogelijk, dan dient men dit vóór de behandeling aan de osteopaat te melden, zodat hij hiermee rekening kan houden bij de keuze van zijn technieken. Na de rustperiode zal men merken dat het paard duidelijk rustiger, soepeler en nageeflijker is.
Professionele Opleiding tot dierosteopaat Welcome to I.C.R.E.O.
Omwille van verschillende redenen, waarop we hier niet verder kunnen ingaan, kunnen alleen kandidaten met een medisch of paramedisch diploma toegelaten worden tot de professionele opleiding. Hieronder verstaan we: artsen, dierenartsen, kinesitherapeuten, fysiotherapeuten, osteopaten en andere therapeutische beroepen van een gelijkgeschakeld niveau.

Contacteer ons