Zoeken naar frank de bakker

 
frank de bakker
Instituut voor Geïntegreerde Technieken Frank de Bakker DO-MRO.
Current page is 3 Frank de Bakker DO-MRO. Frank de Bakker DO-MRO. Na eerst een aantal jaren in diensverband te hebben gewerkt richtte Frank de Bakker in 1987 een groepspraktijk voor Fysiotherapie op. In die periode is hij ook gestart met de opleiding tot osteopaat aan het toenmalige IWGS in Antwerpen nu bekend als college sutherland. In 1992 studeerde Frank af als osteopaat en vestigde zich als 1 van de eerste geregistreerde osteopaten in Nederland te Aardenburg-Eede Zeeland.
Osteopathiepraktijk de Bakker Eede Zeeuws-Vlaanderen Startpagina Facebook.
Osteopathiepraktijk de Bakker Eede Zeeuws-Vlaanderen. LEZING 14 APRIL 2015. De grote invloed van het hart op ons lichaam. Osteopaat Kees Minderhout van osteopathiepraktijk Frank de Bakker in Eede spreekt onder meer over de grote invloed van ons Hart. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de invloed van het Hart groter is dan die van de Hersenen. Counsellor Sandra van Damme zal voorafgaand aan deze lezing en na de pauze kort iets vertellen over de invloed van stress en Hartcoherentie. De lezing vindt dinsdagavond 14 april van 20.00 tot 22.00 uur plaats in restaurant Rimnam Terneuzensestraat 89 in Zaamslag aan de Otheense Kreek tussen Terneuzen en Zaamslag. U bent welkom vanaf 19.30 uur.
04. 25-26-27/01/2018 OSTEOPATHIE BIJ KINDEREN / Naar de Geïntegreerde technnieken deel 1 / Frank de Bakker DO Centrum voor Osteopathie.
Blechschmidt en de nog steeds niet in te tomen drang tot studie en revolutie tot het uitrijpen van een nieuw behandelconcept Geïntegreerde Technieken. Deze behandelmethode en de filosofie van Frank de Bakker hebben zich verder ontwikkeld vanuit de grondbeginselen beschreven door A.T. Deze stelde dat vloeistofstromen de drijvende kracht zijn in het functioneren van het menselijk lichaam zowel metabool circulatoir als neurogeen. Still besefte dat dit ook een bijzondere kennis over het menselijk lichaam vraagt. Hij beschreef dit als volgt. Osteopathie is anatomie anatomie anatomie. Vandaag wordt tot de anatomie ook de celbiologie de weefselleer de genetica en de embryologie gerekend. Aan deze embryologie wordt door de klassieke geneeskunde weinig aandacht besteed.
Contact Osteopathiepraktijk Frank de Bakker.
Praktijk voor Osteopathie Frank de Bakker. 0031 0117 49 29 26. 0031 0117 49 30 91. Op maandag en donderdagavond kan u zich tussen 18u15 en 19u zonder afspraak aanmelden voor een eerste behandeling van acute klachten zoals spit nek rug en heupblokkades schouderklachten en sportblessures. Praktijk voor Osteopathie Frank de Bakker. 0031 0117 49 29 26.
Osteopathiepraktijk Frank de Bakker Eede.
Osteopathiepraktijk Frank de Bakker Eede. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Osteopathiepraktijk Frank de Bakker te Eede te plaatsen. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.
Wat houdt de methode van geïntegreerde technieken van Frank De Bakker in? Goesting in gezondheid.
Anders gezegd de oorzaak van de pijn bevindt zich vaak op een andere plaats in het lichaam dan die waarop de pijn zich manifesteert. De methode van Frank De Bakker is een combinatie van embryonale principes osteopathie en voetreflexologie. De geïntegreerde technieken creëren een balans in het organenstelsel en doen lichamelijke klachten verdwijnen door de onderliggende oorzaken doelgericht aan te pakken. Wie kan terecht bij Goesting in Gezondheid? Goesting in gezondheid 2016. Sitemap Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden. De informatie op de website is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.
Het eerste consult Osteopathiepraktijk Frank de Bakker.
Methode Frank de Bakker. Praktijk voor Osteopathie Frank de Bakker. 0031 0117 49 29 26. 0031 0117 49 30 91.
Methode Frank de Bakker Osteopathiepraktijk Frank de Bakker.
Methode Frank de Bakker. Methode Frank de Bakker. De behandelmethode en filosofie van Frank de Bakker heeft zich ontwikkeld vanuit de grondbeginselen beschreven door A.T. Deze stelde dat vloeistofstromen de drijvende kracht zijn in het functioneren van het menselijk lichaam zowel metabool circulatoir als neurogeen. Still besefte dat dit ook een bijzondere kennis over het menselijk lichaam vraagt. Hij beschreef dit als volgt Osteopathie is anatomie anatomie anatomie. Anatomie is de wetenschap die de bouw van de organismen in het lichaam beschrijft de organen de spieren het zenuwstelsel het skelet het bloedvatsyteem.

Contacteer ons