Resultaten voor osteopaat amersfoort

osteopaat amersfoort
Osteopathie Pouw Van Santen. Uw partner in gezondheid.
UW PARTNER IN GEZONDHEID. Welkom bij uw osteopaat in Amersfoort. Heeft u fysieke klachten waar u maar niet van af komt? Uw osteopaat kijkt verder. Bij chronische en acute klachten, bij volwassenen, zwangeren, babys en kinderen. Wilt u weten of osteopathie voor u is?
Osteopathie Heersche.
Op deze site vind u informatie over osteopathie en wat osteopathie voor u of uw kind kan betekenen. Gezien Heersche, osteopaat DO-MRO, is geregistreerd bij het Nederlands Register van Osteopaten en de Nederlandse Vereniging van Osteopaten. Tevens is zij geregistreerd in het BIG-register. Beroepen in de Individuele gezondheidszorg. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan. U kunt een afspraak maken of informatie vragen via contact. Osteopathie Heersche Amersfoort. 3824 NS Amersfoort.
Veiligheidscontrole nodig.
Frank de Wit DO-MRO vertrokken naar K├╝ssnacht am Rigi in Zwitserland voor een nieuwe uitdaging als osteopaat. O steopate Anne-Marie Sassen is het team komen versterken. Ook zij is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie NRO. Praktijk voor Osteopathie. Chris Vos MSc. Van Randwijcklaan 2. 3814 AL Amersfoort.
Lysios, praktijk voor Osteopathie in Amersfoort Lysios Osteopathie.
spiraalvorm in boom. Welkom bij Lysios Osteopathie Amersfoort! Lysios betekent vrijmakend van een ziekte of vloek grieks. En dat is precies wat ik met mijn praktijk voor osteopathie wil bereiken: dat je weer zonder belemmeringen door het leven kunt gaan, vrij van klachten op het gebied van spieren en gewrichten, wervelkolom, de organen of het zenuwstelsel. Osteopathie is een manuele behandelmethode gebaseerd op kennis van de anatomie, fysiologie en embryologie. Voor een osteopaat is het lichaam een geheel.
Home Osteopaat amersfoort Osteopathie de Klerk.
Osteopathie spreekt het zelfgenezend vermogen aan, wat ieder mens in zich heeft. De osteopaat gebruikt alleen zijn handen en probeert daarmee verloren gegane bewegingsmogelijkheden binnen het lichaam te herstellen. OSTEOPATHIE VOOR JONG OUD. Bij osteopaat Amersfoort kunt u rekenen op.:
Osteoflow Praktijk voor osteopathie.
Welkom op de site van Osteopathie praktijk Osteoflow in Amersfoort, Hoogland en Leusden. In de osteopathie worden alle structuren in je lichaam onderzocht op bewegelijkheid. Waar het lichaam zijn bewegelijkheid verliest ontstaan er klachten. De behandeling van een osteopaat bestaat er grotendeels uit om de bewegelijkheid van structuren te optimaliseren.
Arts en osteopaat Amersfoort John van der Woude.
In de onderstaande tekst stelt John van der Woude, arts en osteopaat Amersfoort, zich voor en vertelt hij hoe hij als arts de osteopathie is gaan beoefenen. Mensen adviseren om vitaler en gezonder te worden is altijd mijn passie geweest.