Op zoek naar osteopaat gent?

 
osteopaat gent
Gent organiseert eerste Europese opleiding osteopathie in sport HLN.be.
Gent organiseert eerste Europese opleiding osteopathie in sport. Door redactie 13/10/08 13u24. Aan de International Academy of Osteopathy IAO in Gent gaat vanaf november de eerste opleiding voor osteopathie in de sport in Europa van start. De opleiding werd vandaag voorgesteld. De nieuwe twee jaar durende postacademische opleiding is bedoeld voor professionele osteopaten en bestaat uit tien modules. De eerste module gaat in november van start en is ondertussen al volzet.
Osteopaat omgeving Gent Bokt.be.
door LibertyHorses Ma Mar 07 2011 1039 pm. Ik zoek een goede osteopaat omgeving gent. Ik weet dat ik dat kan opzoeken via google maar daar staat niet bij of het een charlatan is of niet. Ik ben zowiezo al niet voor osteopaten ik associeer ze altijd met krakers maar momenteel kan ik niet anders. Ik heb al iets gehoord van een Geert Spiloes Pascal Dedene en Ilona Demol. Als iemand die kent of er ervaring mee heeft laat maar weten. Horses keep me listening hearing and learning. They keep me living with very simple but great joy.
Osteopathie D'hoore Gezondheid is ons meest waardevolle bezit.
Tel 050 36 12 15. Gsm 0495 85 87 84. Schrijf u in op de nieuwsbrief.
Joris Denaux Gent 9000 Oostende 8400.
Ik ben een patiƫnt. Ik ben een professionele zorgverlener. Ik ben een toekomstig osteopaat. Ik werk als osteopaat. in Gent in Oostende. Tel 32 475 24 06 59. Praktijk Nr 2 Joris Denaux.
Chiropractor en Osteopaat Gent 1207.be.
Dokter Plastische Heelkunde 1. Chiropractor en osteopaat in Gent. Oude Houtlei 82 9000 Gent. Hekers 47 9052 Zwijnaarde. Ailliet Luc BV OVV bvba. Vijfwindgatenstraat 62 9000 Gent. Kortrijksesteenweg 371 9000 Gent. Patijntjestraat 67 9000 Gent. Verkortingstraat 55 9040 Sint-Amandsberg. Blaisantvest 53 9000 Gent.
Groepspraktijk Maika Debisschop Osteopathie.
Maika is afgestudeerd als osteopaat in 2005 aan The International Academy of Osteopathy in Gent. Haar ene praktijk is in de Tentoonstellingslaan in Gent en de andere praktijk opgestart in 2016 is in de Rode Broeckstraat in Ronse. Tot en met 2014 werkte ze ook in een groepspraktijk in Roosendaal Nederland. Ze doceert osteopathie in Gent en Kopenhagen. In 2012 behaalde ze haar diploma als Master in de osteopathie M.Sc.
Over Caroline Moreels Osteopathie Moreels.
0472 22 62 69. Opleiding Kinesitherapie en Osteopathie. Als kind reeds gepassioneerd door het menselijk lichaam en beweging koos ik op mijn 18 jaar de opleiding licentiaat in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent. Op verschillende stageplaatsen tijdens mijn opleiding kwam ik regelmatig in contact met osteopathie. De manier van denken en behandeling boeide mij enorm. Dit samen met mijn eigen ervaringen bij een osteopaat zorgde dat ik na mijn studies 2008 met volle overgave en passie ben gestart met de deeltijdse opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy te Gent.
Osteopaat Sint-Niklaas Elisabeth Rosseneu Osteopaat.
Hierna besloot ze zich verder te specialiseren in manuele geneeswijzen met name Osteopathie aan de hand van een drie jarige voltijdse opleiding. Marie Elisabeth studeerde in 2008 af als gediplomeerd osteopaat aan de International Academy of Osteopathy en behaalde in 2008 ook het univeristaire diploma Bachelor in Science with honours in Osteopathy aan de Universiteit van Wales. Na het behalen van haar diploma osteopathie besloot Marie Elisabeth internationale ervaring op te doen.
Osteopaat Gent De Paepe Van der Schueren.
09 245 78 57. Kinesitherapie Osteopathie De Paepe Van der Schueren in Gent. Bent u op zoek naar een goede kinesist en osteopaat in Gent? Dan bent u bij Evelyne De Paepe en Bert Van der Schueren aan het juiste adres. Evelyne De Paepe specialiseerde zich in osteopathie en endermologie. Voor beide disciplines volgde zij een intensieve en gedegen opleiding zodat zij in staat is om u op de beste manier en met de beste methodes verder te helpen. Bert Van der Schueren. Bert Van der Schueren specialiseerde zich in kinesitherapie en psychomotoriek. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten volgt hij op regelmatige basis bijkomende opleidingen en verdiepingscursussen.

Contacteer ons