Zoeken naar osteopaat gent

osteopaat gent
Osteopaat omgeving Gent Bokt.be.
Osteopaat omgeving Gent. Moderators: Global Moderator, Boardmoderator. 9 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 580 Lid geworden op: Zo Sep 05, 2010 241: pm Locatie: Gent. Osteopaat omgeving Gent. door LibertyHorses Ma Mar 07, 2011 1039: pm. Ik zoek een goede osteopaat omgeving gent.
Gent 3 Osteopaten.
Maak een afspraak. Wie we zijn. U bevindt zich hier.: Wat is Contextuele coaching. HET VERVULDE RELATIEWEEKEND. PLAATS: praktijk de twaalfde man, Coupure Rechts 12, 9000 Gent. TIJDSTIP: maandelijks op dinsdagavond van 19.30u 22.30u. 17 september 2013. 15 oktober 2013.
Sofie Es Osteopathie Mariakerke Gent.
Over Caroline Moreels Osteopathie Moreels.
De manier van denken en behandeling boeide mij enorm. Dit samen met mijn eigen ervaringen bij een osteopaat zorgde dat ik na mijn studies 2008 met volle overgave en passie ben gestart met de deeltijdse opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy te Gent.
Charlotte Daems.
Hanne De Wulf.
Hanne De Wulf is osteopaat en vroedvrouw. Na haar opleiding tot vroedvrouw wou ze zwangere vrouwen, jonge moeders en baby's' nog beter kunnen helpen. Daarom besloot ze osteopathie bij te studeren. Door de combinatie van beide diploma's' is de zorg rondom zwangerschap en geboorte voor Hanne een ware passie geworden. Tijdens de opleiding osteopathie werkte Hanne als vroedvrouw op de materniteit van het ziekenhuis in Deinze. De ervaring die ze daar opdeed gebruikt ze graag om haar kijk op en aanpak van klachten te optimaliseren. Hanne volgt constant bijscholingen en extra opleidingen. Zo hoopt ze de beste zorg voor haar patiënten te kunnen aanbieden. Hanne volgde een tweejarige opleiding tot kinderosteopaat in Nederland. Daarnaast behaalde ze het diploma van bekkentherapeut volgens de methode van Cecile Röst. Om een totale zorg aan vrouw, moeder en kind te kunnen aanbieden heeft Hanne samen met enkele collega's, elk met een andere discipline, het gezondheidscentrum voor vrouw, moeder en kind Fly Over opgestart. Heb je vragen of maak je graag een afspraak, dan kan je Hanne bellen of mailen. Gevolgde opleidingen en bijscholingen.: Bachelor in de vroedkunde, Arteveldehogeschool Gent.
Henk De Meulenaere Osteopaat.
Wordt dit evenwicht verstoord door ziekte, stress, slechte voedingsgewoonten, een ongeluk of een operatie, dan heeft het lichaam vaak hulp nodig om dit evenwicht te herstellen. Een osteopaat kan hierbij helpen. Een osteopaat gaat op zoek naar bewegingsverliezen, en dit niet enkel in de klachtenregio, maar in het hele lichaam d.w.z.
Osteopaat Gent, Geert Spiloes.
Geert Spiloes uit Gent is gediplomeerd kinesist en osteopaat. Hij verhielp al talloze klachten van mensen die niet gebaat waren bij de klassieke geneeskunde. Neem ook zeker een kijkje op onze andere website www.osteogeert.eu en lees meer over de behandeling van diverse klachten.
Gratis behandeling The International Academy of Osteopathy IAO.
In onze clinics in Gent en Antwerpen België, geven we iedereen de kans om te genieten van de voordelen van een osteopathische behandeling. In de clinics kan je gratis behandeld worden door één van onze laatstejaarsstudenten, natuurlijk steeds onder toezicht van een gediplomeerde osteopaat.