Resultaten voor postgraduate opleiding

 
postgraduate opleiding
12 editie postgraduate opleiding stralingsdeskundige ie-net vzw.
Home Nieuws 12 editie postgraduate opleiding stralingsdeskundige. 12 editie postgraduate opleiding stralingsdeskundige. 5 november 2013. Het Nucleair Technologisch Centrum NuTeC van UHasselt en de SCKCEN Academy for Nuclear Science and Technology organiseren in 2014 voor de twaalfde maal een postgraduaatopleiding Stralingsdeskundige.
FMS Specialisatie Existentiële Psychotherapie 12 dagen.
Ze coördineert deze opleiding in de Existentiële Psychotherapie. Kurt Renders, klinisch psycholoog, cliëntgericht psychotherapeut, emotion-focused therapeut, opleiding existentiële therapie bij Emmy van Deurzen, Kurt is de grondlegger van deze opleiding, coördinator van de EFT-opleiding FMS en ook staflid van de postgraduate opleiding cliëntgerichte psychotherapie aan de KULeuven.
Postdoctoraal onderwijs Opleidingsaanbod professionals Vrije Universiteit Amsterdam.
Postgraduate opleidingen zijn gericht op de professionele beroepsuitoefening. Ze duren één of twee jaar en leiden op voor een erkend diploma of een erkende titel. De opleidingen van de VU worden verzorgd door vooraanstaande docenten van de faculteiten. Hbo-docent medisch-biologische vakken. School of Business and Economics. Business Analytics Data Science. Certified Management Accountant CMA. Chartered Financial Analyst CFA. Controller in de publieke en non-profitsector. Compliance Integriteit Management. VBA-opleiding Investment Management voorheen FBA. IT Audit opleiding.
Postgraduate opleiding Publiek Leiderschap van het Zijlstra Center Vrije Universiteit Amsterdam ICODA European Affairs.
20 april 2017 Masterclass Lobbytrends in Den Haag én Brussel. Postgraduate opleiding Publiek Leiderschap van het Zijlstra Center Vrije Universiteit Amsterdam. posted by ICODA on 08.12.2016 in Nieuws Leave a comment. ICODA verzorgt de Europese module van de postgraduate opleiding Publiek Leiderschap van het Zijlstra Center Vrije Universiteit Amsterdam.
Rouw en verliesconsulent Arteveldehogeschool Gent.
Lees onze opleidingsgids. Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde docenten uit het werkveld die je actief betrekken bij hun vakgebied. Maak kennis met je docenten. Welke inhouden krijg je? De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over vijf opleidingsonderdelen. Bekijk het opleidingsprogramma.
Postgraduate opleidingen Onderwijs School of Business and Economics, Vrije Universiteit Amsterdam.
De postgraduate opleiding Executive Coaching is een internationaal programma voor executive coaches die zich willen ontwikkelen in de volle breedte van het vak. Deze opleiding wordt aangeboden door de VU in samenwerking met Ashridge Business School nabij Londen. De postgraduate school verzorgt diverse kwalitatief hoogwaardige postgraduate opleidingen.
Wat is een postgraduate opleiding? KILROY.
Wat is een postgraduate opleiding? Wat is een postgraduate opleiding? De masterfase wordt in Australië, Nieuw-Zeeland en Engeland postgraduate en in Amerika en Canada graduate genoemd. Een master ofwel postgraduate opleiding volgt op een bacheloropleiding voor verdere specialisatie of verbreding.

Contacteer ons