Op zoek naar postgraduate opleiding?

 
postgraduate opleiding
Rouw en verliesconsulent Arteveldehogeschool Gent.
Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde docenten uit het werkveld die je actief betrekken bij hun vakgebied. Maak kennis met je docenten. Welke inhouden krijg je? De opleiding omvat een gevarieerd programma verspreid over vijf opleidingsonderdelen. Je kan je nu aanmelden voor de start in oktober 2017. Deze masterclasses zijn bedoeld als bijscholing nascholing voor professionele hulpverleners rouwconsulenten/therapeuten die in hun dagelijkse praktijk werken met complexe verlies en rouwprocessen. Bijscholing introductie verlies-en rouwtherapie. 6-daagse bijscholing voor professionele hulpverleners die enige therapeutische scholing hebben gevolgd en in de eigen werkcontext vaak met complexe en traumatische rouwprocessen te maken krijgt.
Postgraduate opleiding Publiek Leiderschap van het Zijlstra Center Vrije Universiteit Amsterdam ICODA European Affairs.
Postgraduate opleiding Publiek Leiderschap van het Zijlstra Center Vrije Universiteit Amsterdam. posted by ICODA on 08.12.2016 in Nieuws Leave a comment. ICODA verzorgt de Europese module van de postgraduate opleiding Publiek Leiderschap van het Zijlstra Center Vrije Universiteit Amsterdam. Op 30 november en 1 december bezochten de deelnemers medewerkers van de Europese Instellingen Brusselse lobbyisten journalisten en het Europees Parlement.
FMS Specialisatie Existentiële Psychotherapie 12 dagen.
Kurt Renders klinisch psycholoog cliëntgericht psychotherapeut emotion-focused therapeut opleiding existentiële therapie bij Emmy van Deurzen Kurt is de grondlegger van deze opleiding coördinator van de EFT-opleiding FMS en ook staflid van de postgraduate opleiding cliëntgerichte psychotherapie aan de KULeuven. Siebrecht Vanhooren klinisch psycholoog cliëntgericht existentieel en focusing-oriented therapeut. Siebrecht werkt in een centrum geestelijke gezondheidszorg en in zijn privépraktijk. Hij is stafmedewerker van de EFT-opleiding FMS betrokken bij de postgraduate opleiding cliëntgerichte therapie aan de KULeuven en verbonden aan het Centre for the Psychology of Religion van de KULeuven. Jan Timmerman is filosoof en psychotherapeut. Hij is gastdocent in de opleiding voor het deel existentialistische filosofie.
Postdoctoraal onderwijs Opleidingsaanbod professionals Vrije Universiteit Amsterdam.
Hoger Onderwijs Voor Ouderen. Wat doen onze alumni? Home Onderwijs Opleidingsaanbod professionals Postgraduate opleidingen. Bent u afgestudeerd aan een universiteit maar niet uitgeleerd? De Vrije Universiteit heeft een reeks opleidingen die een vervolg zijn op uw academische studie. Postgraduate opleidingen zijn gericht op de professionele beroepsuitoefening. Ze duren één of twee jaar en leiden op voor een erkend diploma of een erkende titel. De opleidingen van de VU worden verzorgd door vooraanstaande docenten van de faculteiten. Economische wetenschappen en Bedrijfskunde. Business Analytics Data Science. Certified Management Accountant CMA. Chartered Financial Analyst CFA.
European Postgraduate in Arts in Sound EPAS Opleidingen Onderwijs KASK Conservatorium.
Kask Conservatorium School of arts. European Postgraduate in Arts in Sound EPAS. EPAS is een intensieve opleiding van één jaar in geluid als zelfstandige artistieke discipline en ook in relatie tot een multi-mediale praktijk.Terwijl er ontelbare cursussen bestaan over de interpretatie van visuele informatie van de middeleeuwse schilderkunst tot de hedendaagse reclame staat het geluid als studiegebied nog in zijn kinderschoenen. Hoewel academische studies vooral de theoretische en conceptuele aspecten van de audio-productie benaderen blijft men geluid toch meestal als een technisch eerder dan als een esthetisch onderwerp behandelen.
Master graad Wikipedia.
Master of Financial Planning. Opleiding in financieel planning voor bank effecten en verzekeringswezen. Master of Health Administration. Managementopleiding op het gebied van de gezondheidszorg. Masters in Hospitality Management. Opleiding in de financiële discipline. Master of Information Management. Managementopleiding specifiek op het gebied van de ICT. Master of Marketing Management. Managementopleiding op het gebied van marketing. Managementopleiding op het gebied van marketing. Master of Real Estate. Opleiding in de Theologie. Master in Risk Management. Opleiding in Risicomanagement economisch zie CROHO Haagse Hogeschool. Master in Strategic Management. Opleiding in strategisch management.
Wat is een postgraduate opleiding? KILROY.
Stage lopen in China. Visum stage in China. Hoe KILROY je helpt. Wat is een postgraduate opleiding? Wat is een postgraduate opleiding? De masterfase wordt in Australië Nieuw-Zeeland en Engeland postgraduate en in Amerika en Canada graduate genoemd. Een master ofwel postgraduate opleiding volgt op een bacheloropleiding voor verdere specialisatie of verbreding. Duur van een postgraduate opleiding in het buitenland varieert van een jaar tot twee jaar. Ook kun je in het buitenland anders dan in Nederland een deel van een master afronden. Hiervoor ontvang je dan een post graduate certificate of diploma.
Postgraduate opleidingen Onderwijs Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde Vrije Universiteit Amsterdam.
De opleiding leidt talent op voor senior posities in finance en control. Controller in de publieke en non-profitsector. Postgraduate opleiding van het Zijlstra Center. Het Zijlstra Center is de voortzetting van de postgraduate opleiding voor controllers in de publieke en non-profitsector. Er bestaan twee varianten de beroepsgerichte opleiding tot Certified Public Controller CPC en de wetenschappelijke Master of Science in Accounting en Control MSc. Compliance and Integriteit Management. Op de Vrije Universiteit wordt Compliance and Integrity Management gezien als een jonge discipline die opereert op het raakvlak van bedrijfsethiek en risicobeheersing. De postgraduate opleiding Executive Coaching is een internationaal programma voor executive coaches die zich willen ontwikkelen in de volle breedte van het vak.

Contacteer ons