Meer resultaten voor college antwerpen

college antwerpen
Onze-Lieve-Vrouwecollege kleuterschool lagere school en humaniora.
NAVIGEER VIA HET MENU BOVENAAN. OM UW KEUZE TE MAKEN TUSSEN. Frankrijklei 75 77 79 2000 Antwerpen. Onze kleuterschool is letterlijk en figuurlijk de jongste telg van het Onze-Lieve-Vrouwecollege. We openden de school op 1 september 2014 nadat we de kantoorgebouwen aan Frankrijklei 75-77-79 ombouwden tot een prachtige kleuterschool. In 8 combiklasjes van maximaal 24 leerlingen werken onze gemotiveerde kleuterjuffen op een ervaringsgerichte en zeer kwaliteitsvolle wijze elke dag weer aan de ontwikkeling van uw groeiende kleuter. Frankrijklei 91 2000 Antwerpen. De statische gebouwen van onze lagere school geven u meteen een gevoel van traditie en degelijk onderwijs.
De Dames verhuist naar OLV-college HLN Antwerpen.
Meld je aan en bewaar Antwerpen als jouw favoriete gemeente. Bewaar als favoriete gemeente. Zwijndrecht Wijnegem Borsbeek Wommelgem Aartselaar Mortsel Schoten Brasschaat Stabroek Kapellen Beveren Kruibeke. Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. NIEUWBOUW MET DAKSPEELPLAATS VOOR 300 LEERLINGEN.
Sint-Jan Berchmanscollege Antwerpen Opvoeding is een kwestie van liefde geduld en wijsheid. De laatste twee groeien waar de eerste heerst.
Lees verder over Film Concert Bozar. Basisschool voor meisjes en jongens. Jodenstraat 15 2000 Antwerpen.
U kan een besluit op twee manieren zoeken. Weet u op welke datum de beslissing werd genomen? Klik dan in de kalender op de juiste dag. Er verschijnt dan een overzicht van de besluiten die op die datum werden genomen. Als u de beslissingsdatum niet kent kan u een zoekterm ingeven in het veld Zoeken hierboven. Verschijnen er te veel resultaten? U kan die filteren door te klikken op het groene plus-knopje dat naast de zoekbalk verschijnt. Voor hulp of informatie kan u terecht op BZ_Besluitvorming_mailbox@stad.antwerpen.be.
Home Sint-Lievenscollege Antwerpen.
2de 3de graad ASO/TSO. Welkom op het Sint-Lievenscollege in Antwerpen. Het Sint-Lievenscollege is in 1930 opgericht naar het inzicht en door de inzet van Lieven Gevaert een industrieel met oog voor sociale en Vlaamse noden. De handelsschool Mère Jeanne ontstond in 1866 onder impuls van Wilhelmina Telghuis een vrouw die zich haar hele leven inzette voor wezen en jonge meisjes door hun een degelijke opvoeding en opleiding te geven. Het Instituut Onze-Lieve-Vrouw aan de Amerikalei werd in 1885 geopend door de congregatie van de Zusters van Onze-Lieve-Vrouw. Het doel van de congregatie was het gratis onderricht aan de arme kinderen.
Naamloos document.
A-stad.
context.article.description context.page.description context.app.description plainText
A-stad.