Resultaten voor college antwerpen

college antwerpen
Sint-Jan Berchmanscollege Antwerpen Opvoeding is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid. De laatste twee groeien, waar de eerste heerst.
Sint-Jan Berchmanscollege Antwerpen. Opvoeding is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid. De laatste twee groeien, waar de eerste heerst. Sint Jan Berchmanscollege kleurt je dag! Tijd voor bezinning en verdieping. De toekomst lacht ons tegemoet. Vrienden voor het leven.
Onze-Lieve-Vrouwecollege kleuterschool, lagere school en humaniora.
Reeds meer dan 150 jaar staat het Onze-Lieve-Vrouwecollege met een traditie aan opvoeding en onderwijs ten dienste van de schoolgaande jeugd in Antwerpen. In de traditie van de Paters van de sociƫteit van Jezus, heeft het college zich een faam opgebouwd van degelijk en veelzijdig onderwijs waarin iedere leerling ten volle zijn talenten kan ontplooien.
Onze-Lieve-Vrouwecollege Antwerpen Wikipedia.
Na het beleg van Alexander Farnese en de val van Antwerpen in 1585 komt Antwerpen weer onders Spaanse invloed, en het college opent opnieuw zijn deuren. Uitbreiding begin 17de eeuw bewerken. In 1607 wordt een oplossing gevonden voor het plaatsgebrek op het college.
Lagere school. Untitled Document.
Welkom op de website van onze basisschool! Reeds meer dan 150 jaar staat het Onze Lieve Vrouwecollege met een traditie aan opvoeding en onderwijs ten dienste van de schoolgaande jeugd in Antwerpen. In de traditie van de Paters van de sociƫteit van Jezus, heeft het college zich een faam opgebouwd van degelijk en veelzijdig onderwijs waarin iedere leerling ten volle zijn talenten kan ontplooien.
Naamloos document.
Op deze website kan u de openbare beslissingen bekijken van de gemeenteraad, het schepencollege en de districten van de stad Antwerpen. U kan een besluit op twee manieren zoeken.: Weet u op welke datum de beslissing werd genomen? Klik dan in de kalender op de juiste dag.