Resultaten voor osteopaat berchem

 
osteopaat berchem
Marc Lievens Osteopathie.
In al die jaren groeide zijn interesse voor de rugpathologie en dan meer specifiek voor de juiste behandeling ervan. In 2009 startte hij dan ook zijn eigen osteopathiepraktijk op in Berchem Antwerpen. Hier kwam en komt hij in contact met patiënten van alle leeftijden en met verschillende pathologieën waarbij opvallend vaak rug en nekklachten centraal staan. Verder bleef hij samenwerken met Antwerp Giants Tennis Vlaanderen het Fed Cup team en werd ook Yanina Wickmayer door hem opgevolgd. Op 1 december 2014 opende Marc het nieuwe Rug en Gezondheidscentrum te Berchem waar hij samen met 4 collegas de krachten bundelt om de patiënt de best mogelijke behandeling te geven. is hij aangesloten bij de Professionele Osteopaten en dus erkend door de mutualiteiten.
Xavier Leclef.
Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maandag tem vrijdag 8u00 tot 19u30.
Home Fiks Groepspraktijk.
Hier revalideren wij vooral functioneel met allerlei oefenmateriaal bosu flowin redcord instabiele matten keiser toestellen fiets loopband. Wij volgen regelmatig bijscholingen om de beste zorg te kunnen verzekeren.
Contact Osteopaat Yannick Smidts.
32 0476 66 99 07.
Osteopathieplus Ann Busquaert Mortsel Berchem Berlaar.
Osteopathieplus Ann Busquaert Mortsel Berchem Berlaar. Wanneer naar een osteopaat. Volgens de osteopathie vinden vele aandoeningen hun oorsprong in een gestoorde beweeglijkheid van de gewrichten ingewanden en weefsels. De osteopaat beschouwt het lichaam als een geheel waarbij lichamelijke en psychische factoren met elkaar verweven zijn. De werkvorm in de osteopathie is een systeem van manipulatieve en mobiliserende technieken waardoor het lichaam van de patiënt in zijn totaliteit beter zal functioneren en het zijn eigen herstellende vermogen kan aanwenden.
Osteopaten Berchem goudengids.be.
20 resultaten voor osteopaten Berchem. 1 Wannijn Ine DO-MROBBSc. Molenstraat 29/001 9690 Berchem Kluisbergen. Oudenaardsesteenweg 538 8581 Kerkhove Avelgem. 900 1700 1800 2000. Holstraat 58 8570 Anzegem. 900 1200 1400 1800. Statiestraat 18 8570 Anzegem. 5 Lemaitre N DO-MROB. Oudenaardsesteenweg 538 8580 Avelgem. 6 Van Den Heede P. Rue Deflière 26 7750 Orroir Mont-de-l'Enclus.
Osteozuid Groepspraktijk Osteopathie osteopaat Antwerpen Wilrijk Hoboken Schoten Zwijndrecht Burcht linkeroever Berchem DeurneOsteozuid Groepspraktijk voor Osteopathie.
Kinderen rug en gewrichtsklachten gedragsproblemen ADHD slaapstoornissen vertraagde motorische ontwikkeling torticollis luchtwegenproblemen. buik maag en darmklachten reflux constipatie obstipatie spastisch colon opgeblazen gevoel. Waarom een osteopaat bij Osteozuid Groepspraktijk? In onze groepspraktijk op het Zuid te Antwerpen werken we met een jong dynamisch team van 4 geregistreerde osteopaten. Elke osteopaat is erkend door Belgische osteopathie beroepsverenigingen. Een geregistreerd osteopaat staat garant voor een kwaliteitsvolle hulpverlening. Gezien onze verschillende specialisaties kan er een brede waaier aan patiënten behandeld worden volwassenen senioren kinderen babys zwangere vrouwen en sporters. Onze grootste troeven zijn dan ook. u wordt behandeld door een gekwalificeerde osteopaat erkend door een Belgische beroepsvereniging. Dit staat garant voor een veilige en kwaliteitsvolle behandeling. u krijgt bij uw osteopaat een gepersonaliseerde behandeling.
Aoki Therapiecentrum Kinesitherapie Manuele Therapie Osteopathie Acupunctuur.
Karine is een ervaren therapeute oprichtster van Aoki Thereapiecentrum en heeft naast enkele specialisaties verschillende opleidingen in onder andere kinesitherapie en ostheopathie succesvol afgerond. Wij zijn vlot bereikbaar. Trams 5 en 7. Vlakbij de afrit van de ring te Berchem. en Gratis parkeerplaats beschikbaar.
Osteopaat Ann-Sophie Schellen te Berchem.
03 344 69 91. 0485 90 58 06. Bel me of stuur een mailtje om een afspraak vast te leggen. Ann-Sophie is afgestudeerd in 2015 als Osteopaat D.O. aan de International Academy of Osteopathy te Gent. 2011-2015 Diploma in de Osteopathie en Bachelor of Science with honours in de Osteopathic Medicine The International Academy of Osteopathy IAO. 2015-2016 Dysfuncties van het cervico-maxillo-fasciae gebied volgens Alain Piron Panta Rhei.

Contacteer ons