Zoeken naar open dag geneeskunde amsterdam

open dag geneeskunde amsterdam
Bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
Hoe schrijf je je in? Maak kennis met ons. Informatie over de bachelor Geneeskunde aan de UvA. Heb je een brede belangstelling voor medische sociale technische en wetenschappelijke zaken? Wil je verantwoordelijk werk in de samenleving en vind je het prettig met en voor een grote diversiteit aan mensen te werken? Zoek je naar een terrein waarop altijd nieuwe dingen te ontdekken en ontwikkelen zijn? Dan is Geneeskunde een goede studie voor jou. Dokter vanaf de eerste dag. Ben jij die student die vanaf dag één dokter wordt?
voltijd bachelor Geneeskunde Universiteit van Amsterdam.
kennis op van anatomie en farmacologie en krijg je inzicht in psychologische processen. Vanaf het begin heb je te maken met patiëntenzorg en onderzoek. In het Academisch Medisch Centrum AMC van de Universiteit van Amsterdam volg je een wetenschappelijke artsopleiding. Het onderwijs vindt plaats vanuit klinisch perspectief. De studie Geneeskunde is interdisciplinair en multidisciplinair georiënteerd en georganiseerd. De opleiding Geneeskunde van de UvA onderscheidt zich in diverse opzichten van andere universiteiten.
Contact en open dagen Bacheloropleidingen Vrije Universiteit Amsterdam.
Bacheloropleiding met VU Matching. Contact open dagen home. De Vrije Universiteit Amsterdam organiseert ieder jaar twee grote open dagen waar alle opleidingen zich tegelijkertijd presenteren de VU Bachelordag. De eerst volgende VU Bachelordag is op zaterdag 4 november. De meeste opleidingen bieden ook de mogelijkheid om te komen Proefstuderen. Deze dagjes vinden met name plaats in november/ december en februari/ maart. Er zijn ook opleidingen waar je tot juni individueel kunt meelopen. Heb je vragen over je aanmelding voor een open dag of proefstuderen? T 020 598 5000 maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00. Loop een dag mee.
Ons AMC Bachelor Geneeskunde.
Bekijk meer informatie over research in het AMC op amc.nl. Master Evidence Based Practice. Deze website is in opbouw. Bekijk meer informatie over research in het AMC op amc.nl. AMC @ a glance. UvA/AMC Research Priority Areas. Overview of Research Themes. Who is Who in Research. Major projects and collaboration.
Geneeskunde Open dagen Qompas StudieKeuze.
Er zijn 0 open dagen gevonden. Open dag op afspraak. 14 okt 2017 Maak favoriet. 14 okt 2017 Maak favoriet. 21 okt 2017 Maak favoriet.
Open dagen en andere activiteiten Universiteit van Amsterdam.
Je online verdiepen in een studie. UvA Webklassen geven je een goed beeld van een opleiding. Er is momenteel alleen een webklas Antropologie. UvA Student voor een dag. Als student voor dag loop je vaak een dagdeel mee met een eerstejaars UvA-student van de opleiding van je keuze. Van oktober tot juni. UvA Student voor een dag. UvA Matching na je inschrijving. UvA Matching vindt plaats na je inschrijving voor een opleiding. De matching helpt je je studiekeuze te testen. Het is geen onderdeel van je studiekeuze maar van je inschrijving. Gepubliceerd door Universiteit van Amsterdam. Stel je studievragen ook via Twitter.
voltijd bachelor Geneeskunde Vrije Universiteit Amsterdam.
Heb je behoefte aan extra begeleiding? Dan zijn er studieadviseurs om je verder te helpen. Open dagen en meeloopdagen. Een grote open dag waar alle bacheloropleidingen zich tegelijkertijd presenteren. Door het jaar heen kun je ook komen Proefstuderen bij een opleiding van jouw keuze. Een grote Bachelordag waar alle opleidingen zich tegelijkertijd presenteren. Door het jaar heen kun je ook komen Proefstuderen bij een opleiding van jouw keuze. 1e jaar Jaar 1 de volwassen mens.
VU Bachelordag Contact open dagen Bacheloropleidingen Vrije Universiteit Amsterdam.
Bij meerdere opleidingen kun je nog individueel meelopen. Aanmelden gaat via Proefstuderen! Tijdens de open dag leer je niet alleen onze bacheloropleidingen kennen. Je ontdekt onze campus en tijdens de informatiemarkt kun je al je vragen stellen. Daarnaast zijn er verschillende workshops die je helpen bij het maken van je studiekeuze. Vanaf september 2017 vertellen we je er meer over. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een mail van ons als de registratie voor de open dag start eind september/ begin oktober.
Geneeskunde Opleidingen Bacheloropleidingen Vrije Universiteit Amsterdam.
En niet in de laatste plaats is een goede dokter handig je kunt hechten prikken opereren en lichamelijk onderzoek doen. Bij VUmc School of Medical Sciences sta je al vanaf je eerste dag in contact met patiënten de eerste dag van iedere week start met een patiëntcollege college van een dokter met een van zijn/haar patiënten. In de eerste drie jaar bachelor is iedere week opgebouwd rond een thema een patiëntprobleem. Het thema wordt vanuit alle disciplines belicht in colleges je volgt practica in kleine studiegroepen en er is veel ruimte om vragen te stellen.