Resultaten voor jan berx

 
jan berx
ZappyOuders Forum Toon onderwerp jan berx. forum Zappy.be.
6 berichten Pagina 1 van 1. door line 19 nov 2007 2050. wat zijn jullie ervaringen met osteopaat jan berx? ik ben ten einde raad zoontje heeft reflux en koemelkeiwitallergie. door Gast 19 nov 2007 2116. Wij zijn twee keer bij hem geweest en ik vind dat hij onze dochter toch geholpen heeft. Maak maar snel een afspraak want wj hebben er lang op moeten wachten. door Gast 19 nov 2007 2203.
Veiligheidscontrole vereist.
Jan Berx Diepenbeek 3590.
Ik ben een patiƫnt. Ik ben een professionele zorgverlener. Ik ben een toekomstig osteopaat. Ik werk als osteopaat. Duits Engels Frans Nederlands. Tel 32 11 35 19 23.
9maand Forum Je baby osteopaat jan berx diepenbeek/ DRINGEND.
Zwanger worden. en dan? 9maand.com is een site voor en door ouders die een antwoord probeert te geven op de meest gestelde vragen over zwangerschap bevalling en de baby.
Home OsteoberxOsteoberx.
Klant Nutritionele Evaluatie Vragenlijst KNEV. NST en nazorg NST. Praktijk Voor Osteopathie Applied Kinesiology. Osteopathie Neurostructurele Integratie Therapie en Applied Kinesiology The Healing Spark. Onze praktijk bestaat sinds 1986 en evolueert steeds verder in de holistische of totale lichaamsaanpak. Ons streefdoel is het optimaliseren van gezondheid door op zoek te gaan naar de ideale balans tussen. structuur biochemie emotie en energie. We trachten op zoek te gaan naar the healing spark. Centraal in onze zoektocht staat Applied Kinesiology ontdekt door Dr. George Goodheart in 1963 en verder ontwikkeld door internationaal gerenomeerde Artsen Osteopaten tandartsen en Chiropractoren.

Contacteer ons