Zoeken naar paardenosteopathie opleiding

 
paardenosteopathie opleiding
Nederlandse Paarden Academie Osteopathie.
Voor deze opleiding zijn geen vooropleidingen vereist, alle anatomie en medische kennis die hiervoor nodig is, zit verweven in de opleiding. Daarnaast besteden we aandacht aan voeding, training, gebit, zadel, omgang en de hoeven omdat hier vaak de oorzaak van de problemen ligt.
Voltijdse opleiding The International Academy of Osteopathy IAO.
Deze opleiding is bedoeld voor starters ASO, TSO, HAVO, VWO, zonder medische voorkennis, die op 5 jaar de Master of Science in Osteopathie willen behalen. De voltijdse opleiding duurt 5 jaar. Ze is opgebouwd uit 3 Bachelor jaren, gevolgd door 2 Master jaren.
Sportmassage voor paarden SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ook zij hebben dus recht op een goede voorbereiding en een degelijke begeleiding en sportmassage en/of stretching niet te verwaren met therapeutische massage, of een regenererende massage na de inspanning. Helaas wordt in geen enkele opleiding een antwoord gegeven op deze diverse noden en behoeften.
Opleiding Osteopathie.
Dus als je bijvoorbeeld de Cranio Sacraal opleiding al hebt gevolgd en je wilt bij ons de Osteopathie opleiding gaan volgen dan krijg je voor de modules die je bij de CS opleiding al hebt gehad, vrijstelling. Zo geldt dat uiteraard voor alle opleiding.
Osteopathie opleidingen The International Academy of Osteopathy IAO.
De allerlaatste kans om nog eens langs te komen en de sfeer op te snuiven van onze voltijdse opleiding. Heb je interesse om met de opleiding te starte. Blijf geïnformeerd over osteopathie. Download gratis OsteoNews App. PAM Post Academic Modules.
Clinic osteopathie voor paarden Hippische opleidingen.
Clinic osteopathie voor paarden. Vraag info aan Download de folder. Wat omvat deze opleiding? Paarden worden vaak competitief gebruikt, waardoor hun bewegingsmechanismen erg mee worden belast. Hierdoor verhoogt ook het risico op blessures en onregelmatigheden. Ook tijdens transport of zelfs gewoon op de weide, kan het paard onnatuurlijke bewegingen maken waardoor een beginnend rug of spierprobleem kan ontstaan.
Het Waterhof Paarden Osteopathie.
Voor de opleiding osteopathie bij dieren is men verplicht een paramedische vooropleiding te hebben, zoals humaan kinesist of osteopaat of dierenarts. Het is een extra opleiding van 3 jaren en na het met succes voltooien van je examens en het maken en verdedigen van een thesis krijg je een extra diploma en ben je osteopaat voor paarden en honden.
Nederlands Welcome to I.C.R.E.O.
Het ICREO is tot op heden de enige vereniging, die zich speciaal bezighoudt met het organiseren van cursussen en opleidingen rond osteopathie bij dieren. Het is voor zover wij weten, ook de enige opleiding in Europa waar de docenten/stichters humaan osteopaten zijn wat garant staat voor de overdracht van de osteopathische filosofische principes.

Contacteer ons