Zoeken naar osteopaat utrecht

 
osteopaat utrecht
Welkom Osteopathie Hoekstra.
Welkom bij Centrum Osteon Osteopathie Utrecht.
Osteopathie lost het probleem op. Kampt u of uw kind al langere tijd met lichamelijke ongemakken en bieden andere therapieën niet het gewenste resultaat? Brengt u dan eens een bezoek aan de osteopaat! Uw osteopaat Utrecht heet u van harte welkom. Osteopathie voor volwassenen uw baby en kind. Centrum Osteon is een centrum voor osteopathie in Utrecht en Pernis. Centrum Osteon biedt de oplossing voor een verscheidenheid aan lichamelijke klachten. Dit kunnen klachten zijn waar u sinds korte tijd last van heeft of waar u al langere tijd mee rondloopt. Ook uw baby en kind zijn gebaat bij osteopathie wanneer zij te kampen hebben met lichamelijke ongemakken. Met zachte manuele technieken worden de bewegingsverliezen opgelost en kan uw baby een nieuwe gezonde start maken.
Contact osteopaat Utrecht Ninck Blok Osteopathie Praktijk Ninck Blok.
Via de online agenda kunt u ook direct een afspraak maken. Steven Ninck Blok D.O. 06 41 82 31 64. Osteopathie Praktijk Ninck Blok is onderdeel van Gezondheidscentrum Utrecht Oost en bevindt zich op Bloemstraat 65 D in Utrecht. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Neemt u dan gerust contact op. Wanneer u een bericht inspreekt op de voicemail zal ik diezelfde dag of de eerstvolgende werkdag contact met u opnemen. Vermeld altijd het nummer waarop u teruggebeld wilt worden.
Johan Schelpe 3 Osteopaten.
In 1998 studeerde ik af als osteopaat en begon onmiddellijk mijn osteopathiepraktijk in Roeselare. Hiervoor had ik de 5-jarige opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy gevolgd. Ik was gebeten door de microbe van osteopathie en het werd een echte passie. In 2000 behaalde ik het diploma Bsc Hons Ost. aan de universiteit van Westminster. Ondertussen deed ik heel wat ervaring op in Nederland Duitsland en Belgie. Het leren houdt nooit op en in 2012 behaalde ik het diploma Master in Osteopathie MSc aan de universiteit van Innsbrück.
Praktijk voor Osteopathie Brechtje Castenmiller.
Hieronder vindt u een algemeen overzicht van klachten waarmee u bij de osteopaat terecht kunt. Osteopathie is een complementaire geneeswijze. De osteopaat werkt dus graag samen met de reguliere geneeskunde. De osteopaat is dus geen vervanging voor de huisarts specialist kinderarts of het consultatiebureau maar werkt er juist mee samen. Het zou dus kunnen gebeuren dat u terug verwezen wordt naar uw huisarts of specialist voor uitsluiting van ziekteprocessen. Pijn en/ of stijfheid in rug nek schouder heup en ledematen. Whiplashsyndroom en andere posttraumatische klachten. migraine spanningshoofdpijn voorhoofdsholteontsteking duizeligheid. Maag en/of darmklachten zuurbranden maagpijn obstipatie diarree.
Osteopathie praktijk Ninck Blok.
Osteopathie Praktijk Ninck Blok bevindt zich in Utrecht Oost in het Gezondheidscentrum Utrecht Oost. Mijn naam is Steven Ninck Blok. Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik zes jaar osteopathie gestudeerd aan The International Academy of Osteopathy in Gent en Zeist. Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring opgedaan als fysiotherapeut bij revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Begin 2012 heb ik Osteopathie Praktijk Ninck Blok geopend. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan kwaliteit vertrouwen en goede communicatie. Dit mag u dan ook te allen tijde van mij verwachten wanneer u in behandeling bent. Neem gerust contact op.
Osteopathie Scheerder.
In juni 2011 ben ik afgestudeerd aan de Internationale Academie voor Osteopathie IAO te Gent België. Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk op de Bekkerstraat 118 in Utrecht. Voordat ik als osteopaat ging werken ben ik werkzaam geweest als revalidatiefysiotherapeut in Arnhem Groot Klimmendaal en Amersfoort Meander Medisch Centrum. Het werken als osteopaat geeft mij veel voldoening. Wat het boeiend maakt is dat ik op zoek kan gaan naar de oorspronkelijke oorzaak van een probleem. Met mijn handen weer in beweging krijgen van structuren en zodoende het lichaam de gelegenheid geven om zelf te herstellen. De praktijk bevindt zich in het pand van Paramedicum Gezondheidsmanagement op de Bekkerstraat 118 Wittevrouwen.
Praktijk Osteopathie Utrecht Amsterdamsestraatweg 128-134.
Hierbij worden alleen de handen als hulpmiddel gebruikt. Als eerste wordt de globale beweeglijkheid getest om vervolgens nauwgezetter op zoek te gaan naar bewegingsafwijkingen bewegingsverlies en bewegingsbeperkingen. Als eerste zoekt de Osteopaat naar afwijkingen in het bewegingsapparaat en de bindweefselstructuren. De Osteopaat test allerlei verschillende weefsels van het lichaam die volgens de filosofie van Osteopathie met elkaar in verbinding staan. De Osteopaat zoekt naar de weg die de gevonden bewegingsbeperkingen en de klachten met elkaar in verbinding brengen. Hierbij maakt de Osteopaat gebruik van uitgebreide kennis van anatomie fysiologie pathologie en psychologie. De grondlegger van de Osteopathie is een Amerikaanse arts A. Still welke de eerste school heeft opgericht in 1892. De Osteopathie is via Engeland en Frankrijk naar Europa gekomen.
Praktijk voor Osteopathie Brechtje Castenmiller.

Contacteer ons