Resultaten voor osteopaat utrecht

osteopaat utrecht
Osteopathie Scheerder.
In juni 2011 ben ik afgestudeerd aan de Internationale Academie voor Osteopathie IAO te Gent België. Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk op de Bekkerstraat 118 in Utrecht. Voordat ik als osteopaat ging werken ben ik werkzaam geweest als revalidatiefysiotherapeut in Arnhem Groot Klimmendaal en Amersfoort Meander Medisch Centrum. Het werken als osteopaat geeft mij veel voldoening. Wat het boeiend maakt is dat ik op zoek kan gaan naar de oorspronkelijke oorzaak van een probleem. Met mijn handen weer in beweging krijgen van structuren en zodoende het lichaam de gelegenheid geven om zelf te herstellen. De praktijk bevindt zich in het pand van Paramedicum Gezondheidsmanagement op de Bekkerstraat 118 Wittevrouwen.
Osteopaat Utrecht Welkom bij Centrum Osteon.
Osteopaat Utrecht plan uw route met het OV. Wilt u met het openbaar vervoer komen? Plan dan hier uw route met 9292 OV naar uw osteopaat Utrecht. Centrum Osteon osteopaat Utrecht Zuilen is goed te bereiken vanuit osteopaat Zuilen Noord Overvecht Lageweide Elinkwijk Ondiep osteopaat Leidsche Rijn osteopaat De Meern osteopaat Maarssen osteopaat Maarsenbroek Terwijde Vleuten Tweede Daalsebuurt Oog in Al Vogelenbuurt Tuindorp Lauwerecht Blauwkapel Vogelenbuurt Wittevrouwen osteopaat Lombok Utrecht Oost Utrecht West Utrecht Zuid Utrecht Noord Dichterswijk Wilhelminapark Westbroek Oud-Maarseveen Tienhoven Groenekan Lunetten Kockengen osteopaat Breukelen Breukdijk osteopaat Harmelen Woerden osteopaat Nieuwegein osteopaat De Bilt Bilthoven osteopaat Zeist osteopaat Bunnik osteopaat Amersfoort osteopaat Houten. Utrecht is een bruisende stad midden in Nederland in provincie Utrecht.
Welkom Osteopathie Hoekstra.
Martine Dam is osteopaat bij Osteopathie Dam Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg.
In het UMC Utrecht heb ik 13 jaar lang met veel plezier gewerkt als röntgenlaborant. Om zelf meer rechtstreeks voor de patiënten te kunnen betekenen heb ik de overstap gemaakt naar Osteopathie. Hiervoor heb ik vanaf 2001 de opleiding voor osteopathie gevolgd aan het College Sutherland in Amsterdam waarna ik tot 2014 heb gewerkt in het IMC te Amsterdam. Begin 2011 heb ik samen met Arvid Dam een groepspraktijk opgericht in Utrecht en ben ik mede-eigenaar van Praktijk DOM. Dit zorgt dat ik meer tijd met mijn gezin en kinderen kan doorbrengen nu die nog klein zijn.
Praktijk voor Osteopathie Brechtje Castenmiller.
Na een jaar gewerkt te hebben als osteopaat aan het Integraal Medisch Centrum IMC in Amsterdam is zij begin 2007 gestart met haar Praktijk voor Osteopathie in Utrecht. Naast haar praktijk in Utrecht is zij ook werkzaam in het kindercentrum van het IMC in Amsterdam. Brechtje is getrouwd en heeft een zoon en dochter. Reeds gevolgde opleidingen en cursussen ter verdieping van de osteopathie. Praktische dissectiecursus anatomie en morfologie www.morphologie.org universiteit Heidelberg DL oktober 2003 en maart 2006. Osteopathie bij kinderen 2 jarige postgraduate opleiding Panta Rhei Hoeven NL 2008-2010. Osteopathie in het bereik van de pelvis minor bij vrouwen VOD Bernkastel DL november 2008. Embryo in beweging met Jaap van der Wal Panta Rhei Hoeven NL april 2009.
Osteopathie praktijk Ninck Blok.
Osteopathie Praktijk Ninck Blok bevindt zich in Utrecht Oost in het Gezondheidscentrum Utrecht Oost. Mijn naam is Steven Ninck Blok. Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik zes jaar osteopathie gestudeerd aan The International Academy of Osteopathy in Gent en Zeist. Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring opgedaan als fysiotherapeut bij revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Begin 2012 heb ik Osteopathie Praktijk Ninck Blok geopend. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan kwaliteit vertrouwen en goede communicatie. Dit mag u dan ook te allen tijde van mij verwachten wanneer u in behandeling bent. Neem gerust contact op.
Praktijk Osteopathie Utrecht Amsterdamsestraatweg 128-134.
Hierbij worden alleen de handen als hulpmiddel gebruikt. Als eerste wordt de globale beweeglijkheid getest om vervolgens nauwgezetter op zoek te gaan naar bewegingsafwijkingen bewegingsverlies en bewegingsbeperkingen. Als eerste zoekt de Osteopaat naar afwijkingen in het bewegingsapparaat en de bindweefselstructuren. De Osteopaat test allerlei verschillende weefsels van het lichaam die volgens de filosofie van Osteopathie met elkaar in verbinding staan. De Osteopaat zoekt naar de weg die de gevonden bewegingsbeperkingen en de klachten met elkaar in verbinding brengen. Hierbij maakt de Osteopaat gebruik van uitgebreide kennis van anatomie fysiologie pathologie en psychologie. De grondlegger van de Osteopathie is een Amerikaanse arts A. Still welke de eerste school heeft opgericht in 1892. De Osteopathie is via Engeland en Frankrijk naar Europa gekomen.
Welkom bij Centrum Osteon Osteopathie Utrecht.
Boek uw afspraak online. Boek uw afspraak online. Welkom bij Centrum Osteon. Osteopaat lost het probleem op. Kampt u of uw kind al langere tijd met lichamelijke ongemakken en bieden andere therapieën niet het gewenste resultaat? Brengt u dan eens een bezoek aan de osteopaat! Uw osteopaat Utrecht heet u van harte welkom. Osteopathie voor volwassenen uw baby en kind. Centrum Osteon is een centrum voor osteopathie in Utrecht en Pernis. Centrum Osteon biedt de oplossing voor een verscheidenheid aan lichamelijke klachten. Dit kunnen klachten zijn waar u sinds korte tijd last van heeft of waar u al langere tijd mee rondloopt.
Praktijk voor Osteopathie Brechtje Castenmiller.