Op zoek naar osteo betekenis?

 
osteo betekenis
Osteoporose Wikipedia.
Osteoporose is het gevolg van afgenomen bot-massa en verstoring van de bot-matrix, hierdoor is de botdichtheid verlaagd. Dit leidt tot een afname van de sterkte van de botten en een verhoogd risico op botbreuken, van met name de wervelkolom, heup, pols, bovenarm en bekken.
Osteo 4 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11064.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Osteopathie wat is het? Osteopathie Assen.
De naam osteopathie heeft een symbolische betekenis. Het woord osteopathie bestaat uit twee delen: osteo en pathie. Osteo betekent bot en pathie betekent ziekte. Dus een ziekte pathie in het lichaam uit zich in een verminderde beweeglijkheid van de botten/gewrichten osteo.
osteo betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 2 verschillende betekenissen of definities van het woord osteo, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 osteo.
osteo" Betekenis Gratis Dutch Woordenboek internationale-woordenboek.com.
Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 89 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding osteo door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld.
opleiding osteopathie opleiding Fysiotherapie osteo betekenis.
Betekenis voor osteo toevoegen. Voeg in onderstaand formulier een betekenis van het begrip osteo toe. osteo betekenis en definitie. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. medisch ter vorming van woorden die zijn gerelateerd aan het bot.
Osteopathie 7 definities Encyclo.
Osteopathie is een therapie waarbij door middel van manipulatie van het lichaam en vooral van de wervelkolom problemen worden behandeld die ogenschijnlijk vaak niets te maken hebben met de wervelkolom. De term osteopathie is samengesteld uit de Griekse woorden voor bot osteon en ziekte pathos, maar is misleidend, omdat de osteopathie zich niet alleen bezighoudt met botziekten.
Betekenis Osteo.
Wat betekent Osteo? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Osteo. Je kunt ook zelf een definitie van Osteo toevoegen. Bot wordt gebruikt in samenstellingen Bron: www.dokterdokter.nl. In samenstellingen: been of bot. Betekenis van Osteo toevoegen. NSFW / 18.
Osteopathie Wikipedia.
Verschillende verenigingen hebben een register opgesteld van osteopaten die zij erkennen. Voorbeelden zijn de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO, het Nederlands Register voor Osteopathie NRO en de Nederlandse Osteopathie Federatie NOF. De NOF registreert enkel osteopaten met een medische vooropleiding zoals fysiotherapie of arts.

Contacteer ons